ПОТПРЕДСЕДНИК Скупштине општине Сребреница Радомир Павловић најавио је да ће ускоро предложити да локална Скупштина усвоји резолуцију о страдању Срба Сребренице током 20. века.

tomy

01.07.2021. 17:22

Popovicu citas li ovo?Ovo slavi i pjeve tvoja zvezda granda!Hoces li da ti opisem kako je ovaj malac ubijen ili vec znas? A vidim i da se JK usutila,znala je pljuvati po Baji malom Knindzi.Gde si sada JK da pjunes na novu zvezdu granda i na njegovog oca koji ga je naucio da to i tako pjeve,sram vas bilo!

Đole

01.07.2021. 17:53

A ne pominjete stradanja naroda u prvom svjetskom ratu kada su muslimani i hrvati masovno pristupali "ŠUCKOR-u" i ubijali i silovali nemoćni srpski živalj diljem BiH a pogotovo okrutno na području Birča i Srebrničke regije???? Šta smo Bogu skrivili da na vlast izaberemo najgluplje a najpodobnije neprijatelju?

Solo

01.07.2021. 19:47

Sve sto mi Srbi radimo za dobrobit naseg naroda uvek kasnimo 10-20 godina unazad. Svi nas optuzuju za sve i svasta a mi nismo uradili nijednu pravu optuznicu protiv hrvata,muslimana ili NATO-a. Mi toliko oduglovacimo te optuznice da postaje sve neozbiljno sa nase strane jer svi su uradili njihove optuznice potpomognuti Zapadnim strucnjacima koji kreiraju preko medija da bi dobili sto vise pozitivnih kritika sa tim optuznicama i normalno po nasu stetu i naseg predsednika.Neznam po cijoj osnovi se to odugovlci i kome treba toliko vremena da napravimo mi nase optuznice zbog NATO borbadovanja, hrvatskog i muslimanskog progonstva i ubistva a nad nasim golorukim stanovnistvom. Drugo zasto nas predsednik kad govori u UN nepomene Englesku,Ameriku.Nemce,Francuze,Belgijance,Italijane koje su sve bivse kolonijalne okupacione zemlje za genocid koje su pocinile poslednjih 300-500 godina i njihovom dominatnom religijom katolici-protestanti unistavajuce sve koji su mislili drugacije. Nazalost te iste zemlje ponavljaju svoju proslost sa istim motivima i idejama unistavajuci narode drugih religija i verovanja..

Dijana

08.07.2021. 07:13

Majke Srebrenice... vidi se kako se bogate,ništa im nije sveto...fuj licemjeri, lažovi, smradovi, nemaju obraza ni stida za svoje laži! Kada budu poštovali Srpske Majke čiju su djecu, starce i nemoćne ubijali nemilosrdno, tada se mogu nadati da ćemo poštovati njihove žrtve, a do tada ...mrš smradovi