МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 20. МАЈА ДО 20. ЈУНА: Близанцима добар период за посао, Шкорпија упознаје занимљиву особу, Рибе да пазе шта потписују

Астролог Марина Јунгић Милошевић

19. 05. 2024. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам месечни хороскоп предвиђа за период који је пред нама, за период боравка Сунца преко знака Близанаца, од 20. маја до 20. јуна, шта вас чека на послу, у љубави, како ћете се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 20. МАЈА ДО 20. ЈУНА: Близанцима добар период за посао, Шкорпија упознаје занимљиву особу, Рибе да пазе шта потписују

Фото: Shutterstock

ПРЕПОРУКА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о месечном утицају планета на ваш зодијачки знак.

Фото Pixabay free images

Ован (21. 3 - 20. 4)

Посао Сунце и Јупитер (после 12 година) у трећој кући, после 26. маја, доносе вам нове идеје и зараду преко два посла, краћа путовања, више могућности за образовање, добијање пасоша, куповину кола. Од 3. до 8. јуна можете да остварите све што желите јер већ после 9. јуна, уласком у Бика, слаби утицај вашег владаоца Марса, планете акције. У време последње и прве Месечеве четврти у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, пазите шта потписујете и како улажете новац.

Љубав Наглашен знак Близанаца у коме ће се после 23. маја (када ће бити и пун Месец у Стрелцу) наћи и Венера, владалац љубавног живота, слободним Овновима доноси судбински сусрет на краћем путу или предавању. У време младог Месеца у Близанцима, 6. јуна, трећа особа може да се умеша у вашу емотивну везу. Крајем периода, могући су конфликти са брачним партнером и млађим члановима породице.

Здравље Подложност инфекцијама.

Фото Pixabay free images

Бик (21. 4 - 21. 5)

Посао Искористите моћ Јупитера који 26. маја, после 12 година, улази у другу кућу где се већ налазе Сунце и ваш владалац Венера, доносећи вам дупле приходе и повишицу (нарочито од 2. до 17. јуна), али и трошкове. Ако вам нуде посао, тражите већу плату од понуђене. У време последње и прве четврти у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, реализујете планове преко пријатеља и великих организација. Путовања и услужне делатности, крајем периода, доносе новац.

Љубав Пет планета у другој астролошкој кући, током овог периода, слободним Биковима доноси љубав преко посла. После 9. јуна, Марс, планете страсти, улази у ваш знак, па расте ваша сумња у партнерову искреност. У време пуног и младог Месеца у Стрелцу и Близанцима, 23. маја и 6. јуна, могућ страствени сусрет са странцем и дилема за кога од две подједнако интересантне особе да се одлучите. Венера и Меркур 17. јуна улазе у Рака и праве тригон са Месецом у шкорпији,

Здравље Плућа. Алергија.

Фото Pixabay free images

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Посао Мноштво планета у вашем знаку укључујући и Јупитер, који после 12 година, 26. маја улази у поље личних могућности, доноси вам шансе за реализацију сјајних идеја и боље контакте са странцима. До 6. јуна (млад Месец у Близанцима) отварају вам се многа врата. Последња и прва четврт у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, мајским Близанцима доноси ванредне трошкове и расправе са женама. Шанса за већу зараду 17. јуна.

Љубав Ваша популарност расте током овог периода када можете да планирате и потомство и промену физичког изгледа. Од 3. до 17. јуна, могућ сусрет са млађом особом преко интернета или на путу. Пун и млад Месец у Стрелцу и Близанцима, 23. маја и 6. јуна, доносе вам љубав и велику популарност код супротног пола. После 9. јуна, Марс, планета страсти, у 12. кући наговештава улазак у тајну романсу.

Здравље Штитна жлезда. Подложност повредама.

Фото: Free Images Pixabay

Рак (22. 6 - 22. 7)

Посао Планета благостања и контаката са странцима, после 12 година, у вашој 12. кући, почев од 26. маја доноси вам промену статуса на послу, рад од куће или у струци у прекоокеанској земљи, унапређење, стипендију, усавршавање у иностранству, веће приходе (паралелни послови). Од 3. до 17. јуна, пазите шта потписујете, а након 9. јуна могућ је сукоб са пријатељем. У време последње и прве четврти у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, проблеми са путним документима и у саобраћају.

Љубав Ваш владалац Месец, једном годишње пун у Стрелцу, 23. маја, наговештава сусрет са заузетом особом коју познајете преко посла или са краћег пута. Наглашен знак Близанаца, у коме се 6. јуна формира и млад Месец, доноси вам сусрет с колегом или неким ко се бави науком, медицином, фармацијом. Око 17. јуна, може да вас обузме прави љубавни занос, због особе коју сте упознали преко интернета.

Здравље Потражите савет психотерапеута.

 

Фото Pixabay free images

 

Лав (23. 7 - 22. 8)

Посао Преко ваше 11. куће, од 26. маја, после 12 година, прелази Јупитер, симбол срећних околности и богатства - жеље вам се испуњавају, проблеми брже решавају. Од 3. до 17. јуна, у круг ваших пријатеља улазе нови, образовани, угледни људи, а могуће је и чланство у новим удружењима, странкама, покретање приватног бизниса, добра пензија. Последња и прва четврт у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, доносе конфликте са сарадницима, као и оригиналне идеје.

Љубав Почетком јуна, пријатељ вам може открити шта заиста осећа према вама. Пун и млад Месец у Стрелцу и Близанцима, 23. маја и 6. јуна, доноси вам љубав на краћем путу у иностранству. Могућа изненадна селидба. Планете љубави и флерта, Венера и Меркур, 17. јуна улазе у 12. кућу и праве тригон са Месецом у Шкорпији, наговештавајући тајну романсу или упознавање преко друштвене мреже.

Здравље Кичма. Кардиоваскуларне тегобе.

 

Фото Pixabay free images

Девица (23. 8 - 22. 9)

Посао Са уласком Јупитера у кућу каријере, 26. маја, после 12 година, очекују вас промене на послу или радном месту. Још када се Јупитер удружи с Меркуром, од 3. до 17. јуна, ето унапређења, али и више обавеза, толико да не можете све да постигнете. Последња и прва Месечева четврт у Рибама и вашем знаку, 30. маја и 14. јуна, доносе вам успех преко неке јавне, делатности, односно, одлагање планова. Ако добијете понуду крајем периода, посаветујте се са Шкорпијом.

Љубав У време пуног и младог Месеца у Стрелцу и Близанцима, 23. маја и 6. јуна, могуће су расправе са вољеном особом, а после 9. јуна и љубоморне сцене. Јупитер је и један од владалаца поља партнерских односа, па његов транзит преко седмог поља, може да вам донесе и веридбу или брак (мада је боље да сачекате још годину дана). Крајем периода, пажњу може да вам привуче један Рак.

Здравље Подложност повредама.

 

Фото: Free Images Pixabay

 

Вага (23. 9 - 22. 10)

Посао Јупитер у деветој кући, после 12 година, од 26. маја, најављује животне преокрете, завршетак образовања или упис у жељену школу или на факултет, курс, много путовања, интерес за нова знања, селидбу у далеко иностранство. У време последње и прве Месечеве четврти у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, пазите се трачева и слаткоречивих колега. Наглашено поље каријере, после 17. јуна, доноси вам исплативе ангажмане, али и ванредне трошкове.

Љубав Пун и млад Месец у Стрелцу и Близанцима, 23. маја и 6. јуна, доносе вам бројне сусрете и познантства са интересантним особама, а 3. јуна флерт са шармантном, млађом особом на краћем путу. После годину дана, Марс, планета страсти која управља вашим партнерским односима, 9. јуна улази у Бика, што подстиче партнерову посесивност и љубомору. Крајем периода, добијате романтичну поруку од Близанаца.

Здравље Подложност повредама. Венска циркулација.

 

Фото: Free Images Pixabay

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Посао Са уласком Јупитера у кућу новца, после 12 година, од 26. маја, ваш љубавни или пословни партнер ће желети да улажу у ваше идеје. Лакше ћете добити позајмицу, кредит, спонзорство, стамбени кредит, наследство (земљу или некретнину коју ћете рентирати). Последња и прва четврт у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, доноси вам новац и одлаже планове. Играјте игре на срећу од 30. маја до 4. јуна. Ваш владалац Марс у Бика, после 9. јуна, најављује ванредне трошкове.

Љубав Пун и млад Месец у Стрелцу и Близанцима, 23. маја и 6. јуна, доносе вам сусрет с неким на службеном путу или семинару, предавању, курсу учења језика или усавшавања неке нове вештине. У последњој седмици периода, преко интернета можете да упознате привлачну, сензибилну особу. Крајем периода, у ваш живот може да уђе особа која стиже са дужег пута у с којом ћете пожелети да остварите озбиљну везу.

Здравље Подложност повредама.

 

Фото: Free Images Pixabay

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Посао Ваш владалац Јупитер, после 12 година, у седмој кући, од 26. маја ставља акценат на сваки облик ортаклука. Ваша популарност расте, ако сте на јавној сцени, биће пуно аплауза.Од 3. до 8. јуна, стижу понуде за нове ангажмане и гостовања. Спортисти потписују нове уговоре, добијају нове спонзоре и веће шансе за прелазак у иностране клубове. У време последње и прве четврти у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, могуће су трзавице у дому, као и са надређенима.

Љубав Пун и млад Месец у вашем знаку (једном годишње) и Близанцима, 23. маја и 6. јуна, слободним Стрелцима може да доносе новог партнера или улазак у брак. Ако веза шкрипи већ неко време, могућ је развод или разоткривање паралелних веза. После 9. јуна, може да вам се удвара неко кога ћете упознати преко посла, а крајем периода, наглашено поље страсти, наговештава улазак у тајну романсу.

Здравље Потребан вам је одмор.

 

Фото: Free Images Pixabay

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Посао Наглашено шесто поље, у које 26. маја, после 12 година, улази Јупитер, планета просперитета и контаката са странцима, доноси вам нове могућности и идеје, али и посла преко главе. Ако тражите посао, велике су шансе да се запослите. У време последње и прве Месечеве четврти у трећем и деветом пољу, 30. маја и 14. јуна, новац вам придтиже преко интелектуалних и услужних делатности, као и путовања и особа које живе у другом граду.

Љубав Пун и млад Месец у Стрелцу и Близанцима, 23. маја и 6. јуна, слободним Јарчевима доноси почетак романсе са особом која често путује и везу са колегом. Од 3. до 8. јуна, на службеном путу можете да упознате млађу особу. Улазак Марса у поље љубави, 9. јуна, подстиче страсти и љубоморне сцене због партнерове посесивности. Крајем периода, у ваш живот може да уђе нова љубав.

Здравље Појачане хроничне тегобе. Зглобови, плућа. Алергије.

Фото: Free Images Pixabay

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Посао Јупитер, после 12 година, 26. маја, улази у кућу креативности, спорта и срећних околности, правећи тригон са Плутоном у вашем знаку. Спортистима се отварају нове могућности, прелазак или трансфер у нови клуб, док је за децу и младе који никада нису тренирали, прави тренутак да крену на кошарку, одбојку, рукомет. Последња и прва Месечева четврт у Рибама и Девици, 30. маја и 14. јуна, доноси ангажман музичарима који имају свој студио.

Љубав У време пуног и младог Месеца, 23. маја и 6. јуна очекује вас познанство с неким преко посла или пријатеља, као и на музичком или спортском догађају. Слободне Водолије ће се заљубити у иностранству, а заузете могу постати родитељи. Могу да вам се допадну и две подједнако интересантне особе. Ако сте у зрелијим годинама, можете добити унуке или ће ваши наследници да се вере или уђу у брак.

Здравље Подложност повредама у кући.

Фото: Free Images Pixabay

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Посао Ваш сувладалац Јупитер, планета благостања и новца, после 12 година, 26. маја, улази у кућу приватности: можете да наследите некретнину од родитеља или рођака, као и породични посао, да започнете или проширите свој приватни бизнис, да реновирате стан, градите кућу, селите се. Стиже принова, било да постајете родитељи или добијате унуке. Последња и прва четврт у вашем знаку и Девици, 30. маја и 14. јуна, успорава планове и упозорава на опрез са уговорима.

Љубав Наглашен знак Близанаца ставља акценат на породични живот и однос са вољеном особом, посебно од 3. до 8. јуна. У време пуног и младог Месеца у Стрелцу и Близанцима, 23. маја и 14. јуна, могуће су трзавице ако сте рођени у првој и трећој декади. После 9. јуна, слободне Рибе могу да упознају особу која често путује, а око 17. јуна, некога ко предаје у другом граду или земљи.

Здравље Додатни опрез у саобраћају.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ТУГА: Преминуо осамнаестогодишњак од кога је нација много очекивала на Олимпијским играма