ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ Астро савет за уторак 30. април: Марс је у Овну - Пазите се љубоморних сцена и повреда оружјем

Астролог Марина Јунгић Милошевић

30. 04. 2024. у 07:00

МАРС, планета акције, енергије, сукоба, повреда и јачег пола, после две године, данас у 16.34, ("претиче" Нептун правећи и даље конјункцију с њим), улази у ватреног, нестрпљивог, амбициозног Овна, доносећи његовим представницима прилив енергије, оптимизма, борбености, храбрости и ентузијазма.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ Астро савет за уторак 30. април: Марс је у Овну - Пазите се љубоморних сцена и повреда оружјем

Фото: Shutterstock

Јачи пол постаје много активнији на физичком (нарочито сексуалном) али и пословном плану (занимања у вези са војском и полицијом, као и хирургија, стоматологија, ортопедија, акупунктура). Наглашене страсти доносе љубоморне сцене и подстичу посесивност, нарочито код мушкараца. И подложност повредама, од хладног оружја или оруђа, такође је наглашена.

Иначе, Марсов прелазак преко сваког од 12 знакова, траје око два месеца, тако да је овој планети потребно око две године да опет уђе у исти знак. Његов транзит преко Овна, осим Овнова, подстиче на акцију и остале ватрене (Лавове, Стрелце), као и ваздушне знаке (Близанци, Вага, Водолија). Ипак, највише ће утицати на знаке којима Марс управља - Овнове, Шкорпије и Јарчеве (знак у којем је Марс егзалтиран=има јак утицај), што им поред енергичности и виталности, доноси и већу подложност повредама.

Чим буде ушао у Овна, Марс ће формирати сјајне аспекте са Месецом и Плутоном у Водолији, који 2. маја креће ретроградним ходом (привидним ходом уназад). Пре уласка у Овна, Марс претиче Нептун, остајући и даље у конјункцији с њим, што појачава страсти.

БОНУС ВИДЕО - МАРС НА ЗЕМЉИ: Погледајте како изгледа Атина после сахарске олује

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
УКРАЈИНСКИ ВОЈНИК ЈУТРОС ХТЕО ДА ЗАПАЛИ ВРХОВНУ РАДУ: Одмах је ухапшен, а онда је дао шокантну изјаву

УКРАЈИНСКИ ВОЈНИК ЈУТРОС ХТЕО ДА ЗАПАЛИ ВРХОВНУ РАДУ: Одмах је ухапшен, а онда је дао шокантну изјаву

ВОЈНИК Националне гарде Украјине је у понедељак ујутру хтео да запали Врховну раду, али ју је помешао са зградом Министарства аграрне политике, преноси украјинско издање Страна, позивајући се на изворе у агенцијама за спровођење закона.

17. 06. 2024. у 11:13

ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

"ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА" Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

БИВШИ председник Молдавије Игор Додон изјавио је да је сигуран да је већина грађана Молдавије против одлуке власти те земље да у Генералној скупштини УН подржи и гласа за резолуцију о наводном геноциду у Сребреници.

17. 06. 2024. у 10:50

Коментари (0)

РЕВАНШ АЛБАНЦИМА ОД ГРОБАРА И ДЕЛИЈА: Ово се на ЕУРО 2024 десило дан након што се величала велика Албанија (ФОТО)