НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 26. МАРТА ДО 2. АПРИЛА: Бик да одложи доношење одлуке, Девица размишља о авантури, Рибе имају потребу за самоћом

Астролог Сузана Бан 064/1366885 www.astrosvastara.com

25. 03. 2023. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам недељни хороскоп предвиђа за седмицу која је пред нама, од 26. марта до 2. априла, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 26. МАРТА ДО 2. АПРИЛА: Бик да одложи доношење одлуке, Девица размишља о авантури, Рибе имају потребу за самоћом

Image by Mabel Amber from Pixabay

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о  седмичном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о недељном хороскопу.

Фото: Free Images Pixabay

Ован (21.3 - 20.4)

Посао Оптерећују вас страхови. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и реалних могућности. Истовремено, неповољан је период за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, на погрешан начин ћете себе презентовати. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где се о вама одлучује.

Љубав Аспекти који описују ваш породични живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с ближњима, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који трајно мењају начин функционисања партнерске везе.

Здравље Чувајте се инфекције.

Фото: Free Images Pixabay

Бик (21.4 - 21.5)

Посао Ових дана очекујте неки документ, решење или одлуку претпостављених лица, спремите се на непријатности. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако ових дана морате да донесете неку важну одлуку, покушајте да је пролонгирате и на тај начин избегнете грешке.

Љубав У кругу породице, све што кажете, окреће се против вас. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу која може оставити трајне последице. Повуците се на време јер није прави тренутак за истеривање правде и истине.

Здравље Болови у леђима.

Фото: Free Images Pixabay

Близанци (22.5 - 21.6)

Посао Без обзира на све што се дешава око вас, ви сте током овог периода пуни енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, то вас приморава да се повучете.

Љубав У кући вас мучи незадовољство, нешто није како треба. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави па утеху можда потражите у тајним дописивањима са особом с којом је веза немогућа.

Здравље Контролишите крвни притисак.

Фото: Профимедиа

Рак (22.6 - 22.7)

Посао Добијате све више задужења. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом бисте део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Било како било, без обзира на необичност и све тешкоће којима смо блокирани, за вас је овај период одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

Љубав Целокупна ситуација у ширем окружењу јако утиче на атмосферу унутар вашег дома. Осетљиви сте на туђе лоше расположење па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље тензија слаби, а успоставља се хармонија јер ћете се привићи на све.

Здравље Више се крећите.

Фото: Free Images Pixabay

Лав (23.7 - 22.8)

Посао Неопходно је да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије која може да се појави у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вас, па и то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони. Тензија долази из ваших страхова које све теже савладавате.

Љубав У кући нема проблема, односи улазе у фазу у којој нема несугласица. Пуни сте позитивних вибрација па с лакоћом прелазите преко искушења које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење батерија које ће вам бити потребно у наредном периоду.

Здравље Нервозу умирите добрим штивом.

Фото: Free Images Pixabay

Девица (23.8 - 22.9)

Посао Вама никада није доста доказивања. У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба, али резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења него да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, али то не решава све проблеме до краја.

Љубав У потпуности сте усмерени на практичне проблеме па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и пролазна авантура.

Здравље Избегавајте алкохол.

Фото: Free Images Pixabay

Вага (23.9 - 22.10)

Посао Ових дана је могуће мало признање али и прилика да урадите нешто због чега ћете бити јако поносни. Ипак, уколико брзоплето поступите можете направити погрешан избор и тиме пропустити све што вам се нуди. Било како било, ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете остварити успех, уколико сте довољно стрпљиви и мудри.

Љубав Атмосфера у кући је таква да је свако усмерен на своје потребе. Прија вам близина породице јер сте свесни да сте, ових дана, једни другима најбољи пријатељи. Ипак, истовремено вас фрустрира целокупна ситуација јер су због ње отказани друштвени догађаји које сте дуго ишчекивали.

Здравље Опрезно с лековима.

 

Фото: Free Images Pixabay

Шкорпија (23.10 - 22.11)

Посао Покушавате да све на брзину завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму обавеза које преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Љубав Интензивирање породичних односа за вас представља отварање бојног поља на коме битка непрекидно траје. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, а исто се понашају и остали укућани. Уколико не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свака наредна расправа водиће у све лошију атмосферу.

Здравље Избегавајте брзу храну.

Фото: Free Images Pixabay

Стрелац (23.11 - 21.12)

Посао Активни сте, јако вас интересују неке нове идеје које бисте одмах спровели у дело. С друге стране, ово је период када можете очекивати компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца па нема претераног разлога за бригу. Нови начин пословања за вас подразумева додатни притисак с којим се, за сада, успешно носите.

Љубав У породичном окружењу сте позитивни. Задовољни сте собом, из вас сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног догађаја. Сачувајте мало хладне главе како се не бисте, до краја овог периода, разочарали.

Здравље Проблеми са синусима.

Фото: Free Images Pixabay

Јарац (22.12 - 20.1)

Посао Имате утисак да сте препуштени сами себи и да вас нико не подржава. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, могуће су непријатности током овог периода, али не брините се - из свега излазите без последица. Можда звучи невероватно, али за вас ће се, из свега, изродити нове прилике.

Љубав Атмосфера у породичном окружењу зависи од количине новца која вам је на располагању. У изгледу је сукоб око заједничких финансија. Могући су неспоразуми око приоритета јер за вас је свака куповина непотребно трошкарење у ситуацији која је ванредна. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи, контактирају вас креативне особе које вас инспиришу.

Здравље Не мењајте дан за ноћ.

Фото: Free Images Pixabay

Водолија (21.1 - 19.2)

Посао Имате задатак да решите ситуацију с каквом се, до сада, нисте сусретали. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом који је у датим околностима немогуће обавити. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете обавити, не увиђате да вам се отвара прилика услед које, уз мали труд, можете трајно засијати.

Љубав У кући сте усредсређени на неке проблеме, силно време проводите у покушајима да разговором разрешите све недоумице. Како год се поставите, комуникација не тече у оба смера, као да причате сами са собом. Могућа је озбиљна свађа коју ћете тешко избећи.

Здравље Смањите унос слаткиша.

Фото: Free Images Pixabay

Рибе (20.2 - 20.3)

Посао Однос са сарадницима добија на интензитету јер нови начин комуникације иде у прилог онима који и у реалном животу немају храбрости да се истакну. Радни амбијент се побољшава јер проналазите начин да се организујете. Истовремено, неке закулисне радње излазе на светлост дана. Да бисте избегли компликације водите рачуна о томе коме шта причате.

Љубав Без обзира на то колико сте породичан тип, сада имате потребу да се повучете и дуже временске периоде проводете у самоћи. Ако имате партнера, на срећу, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин интересантна али оптерећује вас својим необичним причама и песимизмом.

Здравље Уносите више течности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - Можда смо глупи, али нисмо толико

ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - "Можда смо глупи, али нисмо толико"

ДОШЛО је до великог раскола између влада САД и Европе око плана за обезбеђивање огромног кредита од 50 милијарди долара за Украјину уочи самита Г7 у Италији, пише бриселски Политико.

12. 06. 2024. у 20:30

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

СРБИЈА је данас била на удару грмљавинских процеса са пљусковима. У деловима земље забележене су и грмљавинске олује. Олује са градом погодиле су шире подручје Пожеге и Чачка.

12. 06. 2024. у 20:25

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама