НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 14. ДО 21. АВГУСТА: Рак нестрпљив, Ваге романтичне, Водолији стиже додатни приход, Близанци - пазите документа

Астролог Сузана Бан 064/1366885 www.astrosvastara.com

13. 08. 2022. у 21:00

САЗНАЈТЕ шта вам недељни хороскоп предвиђа од 14. до 21. августа, шта вас у седмици која је пред нама чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 14. ДО 21. АВГУСТА: Рак нестрпљив, Ваге романтичне, Водолији стиже додатни приход, Близанци - пазите документа

Фото Shutterstock

За потпунију астролошку слику осим што пратите хороскопски знак у коме вам је Сунце, проверите шта вам пише у подзнаку (асценденту).

Фото: Free Images Pixabay

Ован (21.3 - 20.4)

Посао Стиже вас умор, убрзано размишљате на које начине текуће обавезе да приведете крају. Без обзира на то што ситуација може деловати обећавајуће, не занемарујте то да свака потенцијална пречица може одвести у озбиљне компликације. Останите с обе ноге на земљи, нарочито уколико у свом раду баратате већом свотом новца која није ваша.

Љубав Заузели сте став од кога не одступате ни милиметар. Чекате да друга страна повуче потез којим би ваша веза добила право обличје. Иако сте, можда, у праву, не би било лоше да ипак кренете и ви у сусрет, чиме бисте вољеној особи дали до знања да су вам жеље обостране.

Здравље Алергије.

Фото: Free Images Pixabay

Бик (21.4 - 21.5)

Посао Ваше расположење зависи од финансија, а ту су у изгледу лепе вести. У наредном периоду могућа је наплата или повраћај неког новца од кога сте већ дигли руке. С друге стране, потребно је да обратите пажњу на документа, нарочито уколико су вам потребна за обављање свакодневног посла. Извесне су бирократске непријатности, било вашом или туђом грешком.

Љубав Размишљате о особи која је, по вашим критеријумима, превише ексцентрична. С друге стране, уколико сте већ у вези, ово су дани када би све што сте стрпљиво стварали, због малог неспоразума, могло да се закомпликује. Вишак енергије прети да се претвори у велико разочарање.

Здравље Синуси.

Фото: Free Images Pixabay

Близанци (22.5 - 21.6)

Посао Видите решење за сваку ситуацију јер вам је све јасно. Имате све предуслове да поентирате много тога што сте у протеклом периоду радили. Али, ипак вам нешто недостаје чим ствари и даље стоје у месту. И поред елана будите спремни на то да ћете до праве и потпуне реализације морати још да чекате. Чувајте документа.

Љубав Дешавају вам се ситуације које сте, чини вам се, већ пролазили. Без обзира на то да ли се ради о односу с вољеном особом или сте сами па се оглашава неко с ким сте некада били у вези, стрпљиво сагледајте каква је порука таквог искуства јер ће се вероватно поновити.

Здравље Несаница.

Фото: Профимедиа

Рак (22.6 - 22.7)

Посао Размишљање о нечему што је непоправљиво омета све оно што вам предстоји у будућности. Могући су контакти с особама које вам нуде нешто што вам није по вољи. Успорили сте се на свим нивоима па се то одражава и на резултате рада. Ако се добро наспавате и успоставите биоритам, тренутна нервоза може проћи без значајнијих последица.

Љубав Наоружајте се стрпљењем јер је то једини начин да избегнете несугласице. Свака озбиљна дискусија може поћи нежељеним током, а то вам није неопходно. Како год да се поставите тешко ћете избећи потребу вољене особе да нешто с вама разјасни.

Здравље Главобоље.

 

Фото: Free Images Pixabay

Лав (23.7 - 22.8)

Посао Могу вам доћи интересантне пословне понуде. Све вам звучи реално и крајње повољно, али, рок у коме морате да донесете одлуку је прекратак. То је класично искушење, јер све што сада отпочнете дуго ће стагнирати, а вас тако вуче да се ипак одважите и прихватите изазове. Одлука је на вама, али пре него што је направите, урачунајте сваки ризик који она носи.

Љубав Тренутно вам је романтика на последњем месту јер вам се намећу проблеми који имају везе само с вама. Постоји нешто што нисте решили онда када је требало па вам сада то долази на наплату. Вољена особа може погрешно схватити ситуацију па би било корисно да о свему отворено поразговарате.

Здравље Чувајте се повреда.

Фото: Free Images Pixabay

Девица (23.8 - 22.9)

Посао Несигурни сте, иако сте све урадили како је требало и немате око чега да се преиспитујете. Заузмите став и без превелике недоумице разрешите неке пословне односе. Превише очекујете од себе, не зависи све од вас, неки проблеми ће се решити поступцима других људи, а све ће се десити када то најмање будете очекивали.

Љубав Идеалан је тренутак да одвојите неколико дана и време проведете с вољеном особом. Отвара се могућност лепог путовања, али срећу може кварити присуство људи који вам нису по вољи. Пошто вам је такав предах баш неопходан, размислите о компромису и прихватите дате околности.

Здравље Стомачни проблеми.

Фото: Free Images Pixabay

 

Вага (23.9 - 22.10)

Посао Имате грандиозне планове и мислите да је сада прави тренутак за реализацију свега. Током овог периода мораћете да донесете важну одлуку. Без обзира на то колико сте пуни енергије, елан ће спласнути истог тренутка када будете завршили један важан посао. Током недеље стиже и нова информација која ће вам у потпуности расветлити све дилеме.

Љубав Потпуно вас је обузело романтично расположење, на неколико страна, паралелно, водите тајне преписке. Платонска љубав је максимум романтике коју, ових дана, можете постићи. С друге стране, то не треба да вас обесхрабри, период је сјајан за дружење и провод.

Здравље Чувајте се вируса.

Фото: Free Images Pixabay

Шкорпија (23.10 - 22.11)

Посао Мислите да вас нико не разуме у потпуности. Не инсистирајте у дискусијама, не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Љубав Све изгледа као да долазите у ситуацију да више немате ниједан дипломатски начин којим бисте вољеној особи саопштили све што вам је на срцу. С једне стране маштате о слободи, а истовремено то вас плаши. Чини вам се да разговором нећете пронаћи решење, али у томе нисте у праву.

Здравље Чувајте плућа.

Фото: Профимедиа

Стрелац (23.11 - 21.12)

Посао Све врсте одлагања нечега избацују вас из равнотеже. Интензивно размишљате о томе како да превазиђете ситуацију јер се све то одражава и на ваше финансије. Као да чекате неку дозволу, решење, могуће је да вас је то блокирало па се осећате бескорисно на радном месту. Претерано озбиљно схватате ситуацију јер ће се она разрешити пре него што очекујете.

Љубав Иако је партнер уз вас, динамика вашег односа почиње да вам смета. Све почиње да вас брине јер вас вољена особа, на неки начин, својим добрим делима обавезује на нешто на шта нисте спремни. На вама је да одлучите да ли сте спремни и по коју цену да се одрекнете личне слободе.

Здравље Контролишите притисак.

 

Фото: Free Images Pixabay

Јарац (22.12 - 20.1)

Посао Стиже понуда да се активно укључите у важне пројекте који се развијају у вашем пословном окружењу. Од вас се очекује да будете креативни и активни у зачецима новог вида пословања. Иако све изгледа прилично примамљиво, из неког разлога осећате да то није нешто што вам је неопходно на путу вашег професионалног развоја.

Љубав Повлачите се у себе. Можда вам неке несугласице с вољеном особом делују лошије него што то заиста јесу. Ако бисте се, уместо ћутања, определили за отворен разговор, схватили бисте да проблем није између вас да је он последица тренутно лошег расположења.

Здравље Болови у леђима.

Фото: Free Images Pixabay

Водолија (21.1 - 19.2)

Посао Овај период је обележен вешћу да вам стиже додатни приход на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко реалних могућности како вам све то не би пресело. С добитком стижу и додатни издаци. Када све саберете, бићете на позитивној нули.

Љубав Привлачи вас неко нов и тренутно покушавате да усагласите потребу да сачувате оно што имате са жељом да пробате оно што вам се чини да никад нисте имали. Не залећите се у авантуре јер нисте спремни за то. Јака повезаност са садашњим партнером може обезвредити сваку нову романсу.

Здравље Могуће су аритмије.

Фото: Free Images Pixabay

Рибе (20.2 - 20.3)

Посао Овај период је у симболици интензивних пословних дешавања која ви успешно обављате, нарочито ако је то нешто на чему дуго радите. Добар исход вас пуни додатним самопоуздањем па размишљате о даљим променама. Ако се препустите тренутном расположењу постоји велика шанса да брзоплето повучете потезе који би вам, дугорочно, нанели штету.

Љубав Отворено удварање особе с којом сте пословно повезани може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли стресове, које вам ова недеља може донети, неопходно је да на време пронађете начин како да се ослободите вишка тензије која, ако ескалира, може порушити све што сте напорно градили.

Здравље Проблеми с кожом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (1)

ПОСЛЕ ПРИЧА ДА ЈУ ЈЕ АРКАН ДОНЕО СА РАТИШТА: Тајна Цецине огрлице - огласила се ВЛАСНИЦА након више од 20 година