ШЉИВОВИЦА ХИТ У БРИТАНСКОМ КВИЗУ: На питање који је главни састојак српског пића такмичар затражио помоћ пријатеља (ВИДЕО)

Novosti online

06. 12. 2021. у 14:01

У БРИТАНСКОЈ верзији квиза "Желите ли да постанете милионер" нашло се питање о ракији од шљиве, односно шљивовици, која је један од највећих брендова наше земље.

ШЉИВОВИЦА ХИТ У БРИТАНСКОМ КВИЗУ: На питање који је главни састојак српског пића такмичар затражио помоћ пријатеља (ВИДЕО)

Фото: Printscreen Twitter

Наиме, питање је гласило: "Који је главни састојак ракије шљивовице?", док су међу понуђеним одговорима били трешња, кајсија, поморанџа и шљива.

Интересантан део почео је онда када такмичар није био сигуран које је воће у питању, па се одлучио за помоћ пријатеља, односно своје мајке. Чим ју је позвао и прочитао питање, мајка је без размишљања одговорила "Шљива, шљива, одговор је шљива", а када ју је син питао да ли је сигурна, одговорила је позитивно.

Убедљиве речи мајке и њено добро познавање састојка традиционалног алкохолног пића које долази из Србије навели су на смех све у студију, па и самог водитеља и учесника квиза који је добро знао кога да позове, те се одлучио за одговор који му је мајка рекла, и наравно, погодио, те освојио 125.000 фунти.

Делић квиза посебно је запао за око корисницима Твитера који су одушевљени, како питањем, тако и мајком учесника, која је, како су писали испод објаве на поменутој друштвеној мрежи "очигледно долазила у Србију".

Поред овог, ту су се нашли и други коментари на овај твит који су гласили "Мајка зна знање", "Једна је мајка", док је свакако било и оних смешних као што су "Овакву сигурност одговора добијеш бар после једне литре ракије", као и један на енглеском "125.000 у џеп и who plums you?" (125.000 у џеп и ко те шљиви).

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)