КИЈАНУ РИВС ЈОШ ЈЕДНОМ ОДУШЕВИО СВЕ: Ево шта је поклонио члановима своје екипе

Novosti online

26. 10. 2021. у 13:23

ФИЛМСКА звезда Кијану Ривс прославио је крај снимања свог новог филма John Wick: Chapter 4 поклонивши члановима своје каскадерске екипе потпуно нове сатове Ролекс Субмаринер.

КИЈАНУ РИВС ЈОШ ЈЕДНОМ ОДУШЕВИО СВЕ: Ево шта је поклонио члановима своје екипе

Фото ЕПА

Судећи према објавама на друштвеним мрежама, познати глумац је четворици каскадера представио сатове у бистроу Пол Берт у Паризу у суботу увече. Иако би сат био довољан сам по себи, глумац је сваком члану тима додао персонализовану поруку, а један од каскадера је у својој Инстаграм причи назвао сат "најбољим поклоном икад".

Ривс тешко да је могао да одабере бољи сат за поклон. Представљен 1953, Субмаринер је инспирација за већину модерних ронилачких сатова. Глумац је одабрао издање из 2020. Оно што дар чини још вреднијим је чињеница колико захтевно може бити набавити Ролекс, посебно онај пожељан као Субмаринер. Повећање потражње за Ролекс сатовима, заједно с прекидима у ланцу снабдевања због коронавируса, довели су до озбиљног недостатка сатова на тржишту. Због тога је сат, чија је препоручена малопродајна цена 9.150 долара, тренутно готово двоструко скупљи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)