СА СПАСИОЦИМА ПИЈАН ТРАЖИО САМ СЕБЕ: Фамилија пријавила нестанак, а он у шуми са друштвом „ударио“ по алкохолу!

Novosti online

30. 09. 2021. у 23:19

ОВА прича би могла комонтно да се сврста у рубрику "Веровали или не", јер је главни актер иначе мортус пијан са спасиоцима тражио како се испоставило сам себе.

СА СПАСИОЦИМА ПИЈАН ТРАЖИО САМ СЕБЕ: Фамилија пријавила нестанак, а он у шуми са друштвом „ударио“ по алкохолу!

Горска служба спасавања

Односно он је помагао да пронађе сам себе пошто је пријављен њего нестанак, а он док је породица страховала весело се наливао алкохолом.

Ова прича почиње са турским држављанином Бејханом Мутлу, који живи у округу Инегол на северозападу Буре. Чланови његове породице у уторак ујутро отишли су у полицији и пријавили да се губи сваки траг за Бејханом.

Како се касније испоставило док је пио упознао је неко друштванце, а онда је то друштванце отишло онако "под гасом" сви у шуму, па су тамо наставили да се допингују".

У први мах потрага није дала резултате, па се зона трагања за несталим Бејханом ширили свакодневно, насеље по насеље, а спасиоцима су се придружили и волонтери.

Набасали су према писању труских медија на друштванце, па су се и они придружи потрази. Тад је како се наводи један од спасиоца узвикнуо "Бејхане". Тад се јавио Бејхан и у питао спасиоца, кога траже, овај је рекао Бјехана, а онда је весели бјхан који се осећао на алкохол рекао да је то он. Испоставило се да су спасиоци пронашли Бејхана.

Полиција је затим Бејхана отпратила кући. Остало је у целој причи нејасно како су спасиоци набасали на друштво, као полиција није проверила иднетитет друшва које се осећало на алкохол.

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

БОНУС ВИДЕО - НОВА АТРАКЦИЈА НА КИПРУ: Вода крије луку стару два миленијума, обилазак са ронилачком опремом

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

У РАСКОШНОМ ЗЕЛЕНИЛУ ИЛИ НА БЕЛОМ ПЕСКУ: Ако изаберете хотел Лујо, не морате да бирате, ту су и плажа са белим песком и прелепа шума