ДЕТАЉАН ДОГОВОР О МАЛОЈ МАТУРИ: Заседала Комисија за спровођење завршног испита

Љ.Б.

08. 06. 2023. у 17:18

ВРШИЛАЦ дужности министра просвете Ђорђе Милићевић присуствовао је данас састанку Републичке комисије за спровођење завршног испита на крају основног образовања и васпитања за школску 2022/2023. годину и пријемног испита и уписа ученика у средњу школу за школску 2023/2024. годину.

ДЕТАЉАН ДОГОВОР О МАЛОЈ МАТУРИ: Заседала Комисија за спровођење завршног испита

Фото М. Анђела

Састанку су присуствовали и руководиоци школских управа, председницима окружних уписних комисија и други актери који су укључени у реализацију тог процеса.

- Желим да се свима вама захвалим на посвећеном и квалитетном раду на реализацији свих активности које су спроведене до сада - казао је Милићевић и додао да очекује да ће и наредне активности бити реализоване на најбољи могући начин.

Он је подсетио да су значајни партнери Министарства у процесу реализације завршног испита школе Министарство унутрашњих послова, Канцеларија за информационе технологије и Е управу, Јавно предузеће Пошта Србије, Факултет организационих наука, Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања и Завод за унапређивање образовања и васпитања.

Они су вршиоца дужности министра известили о предузетим активностима, као и ономе што предстоји  у наредном периоду до реализације завршног испита.

Завршни испит 21, 22. и 23. jуна 2023. године полажу сви ученици осмог разреда основних школа, као и одрасли који стичу основно образовање у складу са законом којим се уређује образовање одраслих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

У СЕЛО Бањска, у општини Звечан, ни јутрос се не може ући ни изаћи. Сви прилази су блокирани јаким полицијским снагама, а још увек није познато када ће бити одблокирани.

25. 09. 2023. у 09:43

ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ: Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

"ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ": Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

Јавност у Хрватској још је згрожена вешћу да је њихов прослављени рукометаш Денис Бунтић крвнички претукао супругу, а још је шокантнија вест да је он пуштен из притвора уз забрану приласка супрузи.

25. 09. 2023. у 10:10

Коментари (0)

СРБИН ДОВЕО ЖЕНУ ХОЛАНЂАНКУ НА СЛАВУ Један обичај ју је шокирао: Чуо сам њен врисак, скочио сам као опарен