"УВЕК СМО СПРЕМНИ ДА ЧУЈЕМО ГЛАС МЛАДИХ!" Министар Удовичић на јавној расправи о Предлогу стратегије за младе у Новом Пазару

Novosti online

09. 08. 2022. у 18:59

МИНИСТАР омладине и спорта Вања Удовичић учествовао је данас у Новом Пазару на првој јавној расправи о Предлогу стратегије за младе у Републици Србији за период од 2022. до 2030. године.

УВЕК СМО СПРЕМНИ ДА ЧУЈЕМО ГЛАС МЛАДИХ! Министар Удовичић на јавној расправи о Предлогу стратегије за младе у Новом Пазару

Foto: Tanjug

- Данас, у Новом Пазару, граду младих, на првој јавној расправи о Предлогу стратегије за младе, настављамо процес консултација са младима, сада и у директној комуникацији. Веома нам је важно да у разговору са њима чујемо шта мисле и шта предлажу. Наш циљ је да омогућимо младима у свим деловима наше Србије да изнесу своје мишљење и тиме дају допринос стварању нове Стратегије за младе. Увек смо спремни да чујемо глас младих, да отворено разговарамо са њима и да размотримо све њихове сугестије и конструктивне предлоге. Активно учествовање представника младих у овој јавној расправи је кључно како бисмо разменили мишљења и искуства, с јединственим циљем да заједно креирамо Стратегију за младе у Републици Србији за период од 2022. до 2030. године, баш по мери младих - изјавио је министар Удовичић.

Након Новог Пазара, јавна расправа ће бити одржана у Ужицу, Новом Саду, Београду, Нишу и Косовској Митровици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

СРАМОТА НА ЈУГУ СРБИЈЕ: Шта су младенцима донели у коверти - свекрва раширила причу по целом комшилуку