ГОСТИ ПРОФЕСОРКЕ ИЗ ШПАНИЈЕ: Техничка школа "Дрво арт" наставља међународну сарадњу

Б.Б.

18. 05. 2022. у 11:13

ТЕХНИЧКА школа "Дрво арт" наставља са праксом успешне међународне сарадње. Трентно су на такозваном "праћењу на раду" две професорке из средње школе у околини Аликантеа у Шпанији - IES MUTXAMEL - Инмакулада Бенејто Еспинар (Inmaculada Beneyto Espinar)и Лаура Хирон Мињао (Laura Giron Miano).

ГОСТИ ПРОФЕСОРКЕ ИЗ ШПАНИЈЕ: Техничка школа Дрво арт наставља међународну сарадњу

Фото: Приватна архива

 Према речиме Зорице Ђоковић, директроке школе, оне прате часове енглеског, уметничких предмета, стручних предмета са применом ИКТ-а, пројектну наставу и сарадничке часове. - Колегинице се упознају се свим видовима инклузије који постоје у школи и начином рада са ученицима из осетљивих друштвених група, као и са појачаним васпитним радом са ученицима који имају испољавају неадекватно понашање - наводи Ђоковић. - Посета је у оквиру Еразмус плус пројекта мобилности, под назовом "Креативни алати за педагошку иновативност у европским школама.". И престижна француска средња стручна школа "Lyce des Mtiers d'Art" из Сент Квентина је, за партнера у настави, изабрала Техничку школу "Дрво арт". Недавно је на практичној настави у нашој образовној установи боравило неколико ученика оз Сент Квентина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КОЛУБАРСКИ МАНЕВАР 1914: Како је пензионер постао војвода - рискантан потез Мишића којим је надмудрио аустроугарску војску