МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ У СУЗАМА: Глумица добила велику награду и посветила је својим борцима (ФОТО)

Танјуг

24. 09. 2021. у 21:37

ГЛУМИЦА Милена Радуловић овогодишња је добитница награде "Освајање слободе", а након званичног уручења она је одржала и говор.

МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ У СУЗАМА: Глумица добила велику награду и посветила је својим борцима (ФОТО)

Фото: Танјуг

Поменута награда додељена је 21. пут, а Милена је истакла да је посвећује својим борцима, односно девојкама које су са њом одлучиле да изађу са тужбом за Мику Алексића.

Глумица је говор одржала у сузама, а награду је посветила и својој мајци коју је назвала "својим херојем"

Фото: Танјуг

 

- Мени ова награда много значи и долази од правих жена, које поштујем и чије стваралаштво волим, у право време. Захвална сам и почаствована -  рекла је између осталог Милена Радуловић.

Млада глумица која је својом исповешћу о томе како је силовао наставник глуме Мирослав Мика Алексић покренула лавину, каже да целокупно друштво мора да се тргне.

- Крајње је време да се целокупно друштво отргне из пакла око нас и хитно да се пробуди из стогодишњег сна. Време је да се коначно сви освесте. Да жртви насиља не постављају глупа питања, не верују и као у овом случају - не предузму ништа и тиме стану на страну насилника.

Штитећи насилника само су продубљене ране ових девојака. Све смо ми кроз године били сведоци тих “одраслих” укороњених у неком систему који баш и не желе да сносе одговорност, да се мешају, “пресеку”.

Обично, на крају тог процеса, кад желиш нешто да преузмеш, сви не знају како, или кажу - ви то морате некако саме. Ми, девојке, девојчице, на крају жртве с дубоким ранама на души, треба да победимо не само тог човека, него да будемо јаче од целог система. Да није то мало апсурдно? Ево, јесмо - поручује Милена Радуловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)