БЕЛИВУКОВ ШТЕК КОД АМБАСАДЕ: Момка отели у подне испред резиденције једне стране државе

Екипа хронике

16. 05. 2021. у 07:52

КРИМИНАЛНА група Вељка Беливука и Марка Миљковића имала је по свему судећи преко својих ментора из МУП-а Србије заштиту и појединих амбасада у Београду.

БЕЛИВУКОВ ШТЕК КОД АМБАСАДЕ: Момка отели у подне испред резиденције једне стране државе

Фото: Ataimages

Испред резиденције једне од њих, на Дедињу, припадници ове екипе отели су жртву, али нико од особља није реаговао нити је случај пријавио нашим државним органима.

Интересантно је да је поменута резиденција "украшена" бројним камерама за видео-надзор, које покривају чак и километре унаоколо. Ипак, ниједног тренутка нико од обезбеђења не само да није помогао младићу, већ су и затворили очи пред тешким кривичним делом не пријављујући шта се десило. А, доказе са снимка, вероватно, и даље чувају из само њима знаних разлога, не достављајући их нашим државним органима.

 Машина за млевење меса, Фото: ТВ Прва

Да су се Беливук и Миљковић осећали додатно безбедно у близини ових амбасадорских здања, захваљујући пре свега блискости својих заштитника из МУП-а Србије са поједицима из тих држава, сведочи и чињеница да су своје штек-станове имали управо у њиховој непосредној околини.

О овим штек-становима је у петак увече говорио и председник Србије Александар Вучић, који је рекао да је против Беливукове и Миљковићеве криминалне групе прикупљено довољно доказа о њиховим монструозним злочинима и да је тужилац за организовани криминал (ТОК) задовољан резултатима истраге. На овом случају, заједно раде припадници МУП и БИА.

ЈОШ ЈЕДНА КУЋА СМРТИ

ИСТРАЖНИ органи пронашли су још једну штек-кућу у околини Београда, у којој су се припадници групе Беливука и Миљковића обрачунавали са супарницима. Она је уз Дунав, а оперативна сазнања говоре да су у њој комадали убијене и бацали их у реку. Истражним органима велику помоћ пружају чланови ове групе који су одлучили да сарађују у замену за блажу казну и повољнији статус.

Трагови злочина пронађени у кући смрти у Ритопеку указују на такво зверство, готово непојмљиво људском уму. Неке од жртава, припадници Беливукове и Миљковићеве групе су млели како би уклонили доказе о убиствима. Да би се додворили свом истинском шефу, наводном вођи "кавачког клана" Радоју Звицеру, слали су му доказе о томе са колико су задовољства извршавали његове болесне налоге.

- Имамо доказе да су уклањајући остатке тела убијених супарника, које су млели у индустријској машини за млевење меса и костију, правили људске ћевапе и то фотографисали - прича извор Новости.

Кућа Беливука у Ритопеку, Фото: МУП

- Такве фотографије, преко апликације "Скај", слали су Звицеру који је и тражио од њих да то ураде, да направе ћевапе. Знамо и идентитет убијене жртве за коју је Звицер тражио такав доказ лојалности од Беливука и Миљковића.

Таквог монструма свет није видео. У овом тренутку Србија је за њим расписала потерницу, а према неким информација тражи га и Црна Гора.

У сарадњи са безбедносним службама региона у току је лоцирање Звицера. Његово хапшење је врло извесно.

- То ће се догодити врло брзо, много брже него што се очекује - наводи наш саговорник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)

KOGA BRE TRAZI CRNA GORA

28.05.2021. 16:31

Crna Gora odnosno Montenegro, dovezli su ga iz Ukrajine gde je bio ranjen, i mirno je uzivao (uz znanje vlasti) sve dok nije Belivuk uhapsen. SEF NE HAPSI SVOJE DIREKTORCICE, on dobro zna odakle stize bogatstvo za raskosan zivot, sigurno ne od predsednicke plate.