СУЗАНА (36) СЕ УГУШИЛА: Истрага о смрти Трстеничанке у Бечу се наставља - Полиција ухапсила, па пустила на слободу супруга

С. Б.

14. 05. 2021. у 11:15

ИСТРАГА након проналаска тела Трстеничанке Сузане С. (36) у стану у Бечу се наставља, будући да обдукција није сасвим разјаснила порекло повреда код несрећне жене, објављују бечки медији.

СУЗАНА (36) СЕ УГУШИЛА: Истрага о смрти Трстеничанке у Бечу се наставља - Полиција ухапсила, па пустила на слободу супруга

Фото: Приватна архива

Како је предочено, могућа кривица “треће стране”, није могла бити ни адекватно потрвђена ни ти дефинитивно одбачено. Полицијски званичници предочили су да је обдукција показала да се жена угушила, али се не зна зашто. Нешто је, како се додаје, било заробљено у пределу гласних жица.

Досадашњи резулати обдукције, како је потрвђено у јавном тужилатву, нису били довољни за ургентну сумњу. Супруг жртве Н.С.(44), како су “Новости” раније објавиле, пуштен је на слободу. Изјавио је да је пружио прву помоћ. Комшије је, према сазнањима аустријских портала, алармирао са прозора.
На жалост, за мајку шестогодишњег детета, било је касно. Хитне службе ништа нису могле да учине, а према објављеним извештајима, супруг је привремено био под сумњом, па је отуда и приведен. Истрага је и даље у току. Комшије из улице Каисеребертдорфер Страссе у Бечу су брачни пар пореклом из Србије описали као врло пријатељски расположен према људима, родитеље који су се несебично бавили својим дететом.
У међувремену, породица Сузане С.(36) је кренула пут Беча, незваничне су информације из Трстеника. Бројни пријатељи из Србије и познаници Сузаниног оца остављају поруке искреног саучешћа на друштвеним мрежама. Трстеничанка је радила у Бечу у архитектонском бироу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)