ПУШТЕНИ ДА СЕ БРАНЕ СА СЛОБОДЕ: Саслушани осумњичени за наношење повреда Немањи Ћ. на стадиону "Карађорђе"

Љ. П.

08. 05. 2021. у 17:14

ДВОЈИЦА осумњичених за пребијање Немање Ћ. (22) на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду почетком фебруара, после полицијског задржавања, саслушани су јуче у Основном јавном тужилаштву, после чега су, како сазнајемо, пуштени да се у даљем поступку бране са слободе.

ПУШТЕНИ ДА СЕ БРАНЕ СА СЛОБОДЕ: Саслушани осумњичени за наношење повреда Немањи Ћ. на стадиону Карађорђе

Фото: Архива

За наношење тешких повреда и насилничко понашање сумњиче се Новосађани Урош В. (22) и годину дана старији Немања Т. Обојица су се, како сазнајемо, после немилог догађаја крили у Републици Српској.

Њихов бранилац, новосадски адвокат Горан Карадаревић, за "Новости" је потврдио да су обојица његових клијената дали изјаве у тужилаштву, и да им после тога није одређен притвор.

- Имајући у виду да је све још у фази доказних радњи, не могу ништа више да кажем о овом случају - казао је Карадаревић.

Како незванично сазнајемо, њих двојица се сумњиче да су 1. фебруара у просторијама новосадског ФК Војводина на западној трибини тукли двадесетдвогодишњака. Ударали су га, наводно, песницама, ногама и дрвеним палицама. Младић је наводно неколико пута губио свест, а батинање је трајало сат времена.

Немања Ћ. је некако успео да побегне и потражи помоћ у Клиничком центру Војводине, где су му констатоване тешке повреде, а била му је поломљена јагодична кост и горња вилица.

За исто кривично дело је, како сазнајемо, осумњичено још неколико особа, и они су процесуирани одмах после немилог догађаја, а за Урошем В. и Немањом Т. се од тада трагало.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)