ОБДУКЦИЈА РЕШАВА УЗРОК СМРТИ: У селу Стројковце пронађен леш - мушкарац по телу имао више убодних рана

И. МИТИЋ

05. 05. 2021. у 08:00

БЕЖИВОТНО тело Р. Р. (63) из села Стројковце, код Лесковца, пронађено је у понедељак на улазу у породичну кућу у којој је живео сам. Њега су, према незваничним информацијама, пронашле комшије којима је било сумњиво што је у дому несрећног човека два дана непрекидно било упаљено светло.

ОБДУКЦИЈА РЕШАВА УЗРОК СМРТИ: У селу Стројковце пронађен леш - мушкарац по телу имао више убодних рана

Фото: И. Митић

Незванично, Р. Р. лежао је на леђима у ходнику куће у којој, какo сазнајемо, није било преметачине, а улазна врата су била откључана. На телу је наводно имао више убодних рана као и посекотину и убод на руци, па се спекулише да се бранио од нападача.

Случај је пријављен полицији у понедељак у преподневним сатима. Истражни органи чекају налаз обдукције како би се изјаснили о томе да ли је реч о убиству или самоубиству.

Житељи Стројковца су шокирани и не могу да верују да би било ко подигао руку на њега. Иако је, како кажу, био склон алкохолу, никада није био насилан, нити је било коме правио проблеме. Последњи пут је виђен у петак, у вечерњим сатима, у центру села.

- Волео је да попије, али никада ни са ким није био у завади. Иако је имао уређену и велику кућу живео је и понашао се као бескућник. Потпуно се запустио и није водио рачуна о себи. Ћерке му нису ту, а и жена га је напустила. Помагали су му људи из села. Сви су у шоку и од саме помисли да би неко уопште пожелео да му науди - причају у селу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)