НАПАДАЧ ПОБЕГАО ПРЕМА СЛАНЦИМА: Истрага о пуцњави на Лешћу, починилац искористио пометњу да утекне

З. У. - А. В. В.

20. 04. 2021. у 20:42

БЕОГРАЂАНИН Марко Николић (24) рањен је у уторак на гробљу Лешће док је био на помену рођаку Божидару Николићу (31), који је убијен пре десет година.

НАПАДАЧ ПОБЕГАО ПРЕМА СЛАНЦИМА: Истрага о пуцњави на Лешћу, починилац искористио пометњу да утекне

Полиција на гробљу Лешће / Фото. Н. Скендерија

Непознати нападач испалио је неколико хитаца у младића и ранио га у ногу после чега је побегао и за њим се и даље трага. Повређеног Николића су приватним аутомобилом одмах превезли у Ургентни центар и он је, како смо сазнали, у стабилном стању. Задобио је лаке телесне повреде.

Према незваничим информацијама, он је одраније познат полицији, па у том смеру иде и истрага оружаног напада на њега. Проверавају се и незванична сазнања да је повезан са једном навијачком групом.

Пуцњава се догодила у уторак око 12 часова, док су породица и пријатељи били на парастосу Божидару Николићу, званом Боле, који је убијен у "сачекуши" 2011. Према незваничним информацијама, младићу је у једном тренутку пришао мушкарац са маском на лицу и запуцао. После пуцњаве побегао је у правцу Сланаца.

Око споменика покојног Божидара Николића, били су видљиви трагови крви. Према речима радника ЈКП "Погребне услуге", на помену је било много људи.

- Радили смо на парцели изнад када смо зачули пуцње, после којих је уследила права пометња - кажу нам радници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)