УХВАЋЕН НА ДЕЛУ: Полицијски службеници затекли су на Палилули мушкарца (42) у тренутку извршења крађе

Novosti online

18. 04. 2021. у 12:41

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Београду затекли су на Палилули четрдесетдвогодишњег мушкарца у тренутку извршења кривичног дела тешка крађа.

УХВАЋЕН НА ДЕЛУ: Полицијски службеници затекли су на Палилули мушкарца (42) у тренутку извршења крађе

Foto: Printskrin Youtube

Он се терети да је руком поломио задње стакло наведеног возила и из њега узео алат спакован у путну торбу и кофер, који су приликом хапшења код њега и нађени.

Полицијски службеници су у близини пронашли још два аутомобила са истим оштећењима, а даљим радом је установљено да постоје основи сумње да је осумњичени, на територији исте општине, у претходном периоду извршио још пет кривичних дела тешка крађа.

По налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду, против осумњиченог ће бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Kalesu

18.04.2021. 17:37

Vlasnik tog alata i torbe je imao mnogo sreće. Da je malo razmišljao, ne bi sve to ostavio u kabini vozila, "na izlog" provalniku i poštedio bi sebe štete i razbijenog prozora na kolima. Sve što ostavljate u vozilu, a ima značajnu vrednost, stavite u prtljažnik vozila, da se ne vidi spolja i tako inspiriše provalnike.