СВЕ РАДИО ПО НАЛОГУ ИЛИЋА? Суд у Подгорици продужио притвор Страхињи Савићу

С. Ђ.

24. 03. 2021. у 21:08

ДРЖАВЉАНИН Србије Страхиња Савић признао је истражитељима да је у Црну Гору дошао у ноћи између 19. и 20. јанура уз помоћ других припадника криминалне организације и то да би пратио особу чије је убиство планирано.

СВЕ РАДИО ПО НАЛОГУ ИЛИЋА? Суд у Подгорици продужио притвор Страхињи Савићу

Новости

Ово се наводи у решењу судија Апелационог суда Црне Горе, којим се одбацују жалбе на решење подгоричког Вишег суда, којим се Савићу и Лазару Илићу, такође држављанину Србије, продужава притвор за још два месеца. У решењу се не наводи име особе која је била мета, већ део одбране осумњиченог Савића, који тврди да је све радио по налогу и директним упутствима Илића и других припадника криминалне групе.

Истражитељима је објаснио како је постао члан криминалне организације, ко су други припадници, али и открио локације на којима се у Србији и Црној Гори налазе њихови "штек" станови. У решењу судија се наводи да је овај осумњичени полицији добровољно дао шифре од криптованог телефона.

Након хапшења српских држављана, медији су објавили да је њихова мета био Марко Љубиша звани Кан. Истражитељи до данас нису демантовали ова сазнања. Илића полиција у Србији сумњичи да је у октобру 2020. године у Београду убио Александра Шарца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)