СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Дејана је убијена на монструозни начин - Ненад је седам пута избо, крв је била свуда

Novosti online

24. 03. 2021. у 11:50

НЕНАД Л. (26) седам пута је избо своју супругу Дајану Лазаревић (23) у стану у Салцбургу, а девојка је преминула услед обилног крварења, пише у извештају обдукције, пренео је портал СН.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Дејана је убијена на монструозни начин - Ненад је седам пута избо, крв је била свуда

Фото: Фејсбук

Да подсетимо, Дајана је убијена у недељу увече, кад је супруг од кога се разводила прекршио забрану приласка и дошао у стан у коме је живела са њихове две ћеркице. Кад је ушао посвађали су се, па је Ненад дограбио кухињски нож, избо Дајану, сакрио њено тело у фиоку кауча, а потом позвао дадиљу да причува децу. Када је дадиља дошла, мирно је отишао до станице и предао се полицији.

- Према налазима судске медицине осумњичени је жртву седам пута убо у горњи део тела и врат кухињским ножем. Узрок смрти је крварење - рекла је портпаролка полиције Карин Темел за СН.

Ненад Л. је на саслушању признао да је убио супругу јер му је рекла да га оставља, али је тврдио да му то није била намера. Он је, како преноси портал, јуче пребачен у затвор.

- Сигурно је било да ће му бити одређен притвор због сумње да је извршио тако тешко дело као што је убиство. У тим случајевима притвор је малтене обавезан - рекла је Елена Хаслингер из тужилаштва.

Према најновијим информацијама, Ненад Л. је 25. фебруара изашао из притвора у коме је био два месеца, након што је на прослави католичког Божића напао шурака ножем, претио ташти и повредио таста.

- Он је осуђен на 12 месеци затвора јер је две године малтретирао супругу и њену породицу. Дајана га је пријавила да је напада, дави и прети убиством. Време проведено у притвору му је урачунато у казну, а суд му је изрекао и меру забране приласка и било каквог контакта са супругом.

 

ПРОТЕСТ У САЛЦБУРГУ ПОСЛЕ УБИСТВА СРПКИЊЕ

Након злочина у Салцбургу је одржан протест који су медији назвали спонтаним. Наиме, грађани су реаговали после убиства Српкиње.

- Око 40 људи се окупило у понедељак и протестовало због насиља над женама - пренели су медији.


(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика