УБИО ЖЕНУ, ПА ТЕЛО САКРИО У ФИОКУ КАУЧА? Нови детаљи бруталног убиства Српкиње у Аустрији

Novosti online

23. 03. 2021. у 15:32

НЕНАД Л. (26) који је осумњичен да је убио своју супругу Дајану Лазаревић (23), након злочина је искасапљено и крваво тело супруге наводно спаковао у фиоку за постељину кауча, како дадиља коју је позвао да причува децу ништа не би видела, пишу портали!

УБИО ЖЕНУ,  ПА ТЕЛО САКРИО У ФИОКУ КАУЧА? Нови детаљи бруталног убиства Српкиње у Аустрији

Фото: Фацебоок

Подсетимо, Ненад Л. из Кушиљева код Жабара, после злочина се предао полицији, а саслушан је прекјуче у Салцбургу.

- Он је испричао да је у недељу увече дошао на врата своје супруге, која га је пустила да уђе у стан, а потом су почели да се расправљају јер му је она рекла да жели да се разведе од њега. У налету беса, дограбио је кухињски нож и почео да је убада по грудима и врату - наводе медији:

- Нисам имао намеру да је убијем, нисам због тога дошао - пренели су Ненадове речи са саслушања полицијски званичници.

У стану су за време убиства, биле и ћеркице брачног пара.

- Једна девојчица има четири године, а друга само седам месеци. Оне нису ништа приметиле, а полиција их је предала бакама и декама који ће бринути о њима - наводе аустријски медији.

Стално су се свађали

Како су за Кронен цајтунг испричале комшије Дајане Лазаревић, Милица и Алесандро, брачни пар се много свађао. - Знали смо какав је, стално су били у сукобу. Већ је био у затвору - рекле су комшије и пријатељи убијене.

Ненад Л. и раније је пријављиван за насиље, а по сведочењу рођака, насртао је на таста и ташту, као и на Дајану ножем.

- Ненад, који је аутомеханичар, био је добро познат полицији. Крајем фебруара је осуђен на једногодишњи затвор, а већ је два месеца провео у притвору. Он је ухапшен 25. децембра на католички Божић јер је једног Дајаниног рођака избо ножем, али и зато што је више од две године малтретирао супругу - тукао ју је, давио, ударао и нападао кад год је могао - наводе медији и настављају:

- У пресуди се наводи и да јој је упућивао отворене претње смрћу и говорио "Заклаћу те" - пишу медији.

Ненад Л. у време убиства имао је забрану приласка супрузи на 300 метара и забрану доласка у стан, потврдио је окружни суд у Салцбургу.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)