ЛЕЧИЋ ЗА „НОВОСТИ“: Спреман сам и за полиграф - Никада нисам био агресиван ни према једној жени

В.В.С.

23. 03. 2021. у 14:39

ПОЗНАТИ глумац Бранислв Лечић данас се огласио саопштењем поводом оптужби глумице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао 2012. године. Између осталог, у њему се наводи:

ЛЕЧИЋ ЗА „НОВОСТИ“: Спреман сам и за полиграф - Никада нисам био агресиван ни према једној жени

Фото: В. Данилов

- Ја, Бранислав Лечић из Београда, најодлучније поричем било какве оптужбе које су на мој рачун изнете. Никада у свом животу нисам починио нити једно кривично дело, а камоли дело силовања или било које њему сродно или слично дело! - стоји у Лечићевој изјави и додаје се: - Користим ову прилику да обавестим како надлежно тужилаштво, тако и јавност да апсолутно немам шта да кријем, да немам намеру да напиштам територију Републике Србије и овим путем молим надлежно тужиластво и МУП Републике Србије да ми се без одлагања упути позив ради саслушања.

Лечић је за “Новости” поновио да се у јавности огласио саопштењем и да, док не да изјаву тужилаштву, не жели да  било шта коментарише у медијима. Ипак, за наш лист је рекао:

- После тога, медији могу да ме питају било шта, апсолутно немам проблем. Али прво тужилаштво, па све остало. Ја ћу се изборити за истину, од почетка до краја. Нема говора. Поштујем законе ове државе и државу којој припадам, зато ћу касније да  причам у  јавности. Нема суђења прво у медијима, па онда у тужилаштву. Наравно, тужилаштву стојим  на располагању, и то што пре. Исто тако, увек сам спреман и за полиграф,  у свако доба дана и ноћи.  Реч је о одбрани моје личности и концепта света,  јер ово је атак на мој поглед на свет. Ја никада нисам био агресиван ни према једној жени. Напротив.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)