ОВО ЈЕ СРПКИЊА КОЈУ ЈЕ МУЖ УБИО У САЛЦБУРГУ: Већ је био пријављиван за насиље - нападао ножем и Дајанине родитеље (ФОТО)

Новости онлајн

22. 03. 2021. у 12:11

НЕНАД Л. (26) ухапшен је у Салцбургу због сумње да је убио своју супругу Дајану Л. (22) из Породина код Жабара.

ОВО ЈЕ СРПКИЊА КОЈУ ЈЕ МУЖ УБИО У САЛЦБУРГУ: Већ је био пријављиван за насиље - нападао ножем и Дајанине родитеље (ФОТО)

Фото: Фацебоок

Како је потврдио стриц убијене девојке, они су неколико година били у браку, а имали су проблеме.

- Ненад је већ нападао Дајану, а насртао је на таста и ташту ножем. Већ је имао пријаве за насиље, па је чак био и у притвору два месеца. Када је изашао добио је забрану приласка на 300 метара Дајани и деци - прича потресени човек.

Фото: Фацебоок

- Синоћ је код мене био Дајанин полубрат, баш је причао како је Ненад проблематичан, када је назвао њен отац и рекао шта се догодило. Стриц објашњава да је Ненад дошао до стана у коме је његова супруга живела и убедио је да отвори.

- Када је она отворила ушао је, посвађали су и десило се шта се десило. Иначе, он јој је раније био блокиран на телефону. Трагедија велика, не знам шта да кажем. Цела породица је у Аустрији, овде немају никога.

Осумњичени Ненад Л. иначе је из села Кушиљево, а након венчања узео је презиме своје супруге.

- Дајанина мајка је румунска држављанка, па је и она имала румунско држављанство како би лакше отишла у иностранство и запослила се. Ненад је одлучио да узме њено презиме да би и он добио папире за рад. Годинама су били заједно - кажу мештани Породина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)