"БЕБА ЈЕ БИЛА У ЛАВОРУ, ПРЕКРИВЕНА КРВАВИМ ПЕШКИРИМА": Полицајац открива језиве детаље ужаса на Чукарици (ФОТО)

Novosti online

19. 03. 2021. у 10:53

ЗАХВАЉУЈУЋИ брзој реакцији полицајаца са Новог Београда беба која је била у тешком стању и животно угрожена је пронађена и спасена.

БЕБА ЈЕ БИЛА У ЛАВОРУ, ПРЕКРИВЕНА КРВАВИМ ПЕШКИРИМА: Полицајац открива језиве детаље ужаса на Чукарици (ФОТО)

Foto: TV Pink Printscreen

Како се сумња, родитељи су у дужем временском периоду, током прошле године, до средине марта ове у нехигијенском наслељу на Чукарици на Обреновачком путу занемаривали развојне потребе своје трудне ћерке.

Сумња се да родитељи својој малолетној ћерки нису пружали адекватну негу и помоћ, а она се породила у бараци и пошто је дошло до здравствених компликација пребачена је на Институт за мајку и дете.

Доктори су прегледом установили да се девојчица породила иако су и она и родитељи то негирали, а лекари су случај одмах пријавили полицији.

- Изласком наше патроле на лице места обавили смо тамо разговоре, добили информације да су доктори извршили детаљан преглед, да је уочена постељица код млађе малолетнице, али нису знали шта је са дететом - прича полицајац Жарко Николић из Полицијске станице Нови Београд.

Како је додао, полиција је одмах започела раздовор са родитељима и братом који су је довели малолетницу на Институт за мајку и дете и добили су информацију где живе.

Захваљујући брзој реакцији дежурне службе Полицијске станице Нови Београд која је одмах изашла на терен беба која у том тренутку била у тешком стању и животно угрожена је пронађена.

Полиција је пронашла и нож којим је, како се верује, пресечена и пупчана врпца. Даљом опсервацијом терена у близини бараке поред неке импровизоване чесме, наша патрола је пронашла лавор у којем је била вода, покривен крвавим пешкирима, када су померили те пешкире, беба је заплакала, није биле свезана ни пупчана врпца. Нисмо чекали, увили смо бебу у ћебе и заједно са оцем малолетнице кренули у најближе породилиште. у сусрет је наишла екипа Хитне помоћи која је преузела бебу. Срећом све се добро завршило - додао је Николић.

Мајка и беба смештени су у ГАК Народни фронт, а њеним родитељима одређено је задржавање до 48 сати.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)