ОДВОЗЕ ПСЕ КОЈИ СУ ИЗУЈЕДАЛИ ДЕЧАКА: "Новости" испред куће ужаса у Сенти (ФОТО/ВИДЕО)

Ј.Л.

10. 03. 2021. у 13:07

ИСПРЕД куће дечака Д. Б. (4) који је преминуо након што су га изуједали пси у Сенти, тренутно се налази екипа Јавног комуналног предузећа Кикинда, која одвози псе из дворишта.

ОДВОЗЕ ПСЕ КОЈИ СУ ИЗУЈЕДАЛИ ДЕЧАКА: Новости испред куће ужаса у Сенти (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Ј.Л.

Како сазнајемо сва три пса ће бити еутаназирана.

Преминули дечак живео је само са мајком.

Подсетимо, синоћ у раним вечерњим сатима ротвајлер и дога изуједали су четворогодишњег дечака из Сенте који је преминуо на путу до КЦ Војводине од последица уједања.

Према сазнањима, дете (4) су пси изуједали на улици, а у питању су дога и ротвајлер који је у власништву његових родитеља.

Трагедија се догодила у улици надомак породичне куће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Sima

10.03.2021. 14:04

Eto sta uciki kompleks i ljubav prema zverima, sad su svi unisteni ! Zabraniti opasne pse ili uvesti vlasnicima obuku, od sest meseci skolskog predavanja i sertifikat, koji ce se svake godine obnavljati i kontrolisati kod veterinara.

Snezana

11.03.2021. 16:48

@11111112 - Vlasnik je decakova majka.Kada su mogli da uzujedaju na smrt inog koga poznaju,kako bi se ponasali prema nepoznatim ljudima?!Uvek sam tvrdila,sada jos vise,da su to krvolocni psi koji bez korpe ne bi smeli na ulicu.Treba da se donese zakon o tome,jer ne dresiraju svi svoje pse da bi se ponasali drugacije,nego kao PSI.