РАЗОТКРИВЕНА КРИМИНАЛНА ГРУПА СА ВРАЧАРА: Блиско сарађивали са Kавачким кланом – пет криминалаца у бекству!

Novosti online

08. 03. 2021. у 10:10

ПОЛИЦИЈА је у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал и БИА после упорног оперативног рада идентификовала једну криминалну групу која је према оперативним сазнањима планирала да у Србији преузме одређене криминалне послове којима се до тренутка хапшења бавила организована криминална група Вељка Беливука.

РАЗОТКРИВЕНА КРИМИНАЛНА ГРУПА СА ВРАЧАРА: Блиско сарађивали са Kавачким кланом – пет криминалаца у бекству!

Фото: Printskrin

Према незваничним оперативним подацима, у питању је такозвана врачарска организована криминална група и ту групу предводи извесни Никола Вушевић звани Џони.

У тој групи, према оперативним подацима, тренутно се налазе још четири озбиљна криминалца. Сви они се тренутно налазе у бекству и нису у Србији. Према оперативним и незваничним подацима налазе се на Пиринејском полуострву и та организована криминална група је блиско сарађивала са кавачким криминалним кланом који предводи Радоје Звицер.

Вељко Беливук и Марко Миљковић били су блиски кавачком клану.

Ова врачарска криминална група намеравала је да преузме незаконите и криминалне послове у Србија, али оперативан и упоран рад поиције и надлежних безбедносних служби дао је резултата тако да су сви они идентификовани.  

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)