КОЛА СУ ПРЕЛЕТЕЛА ПРЕКО ОГРАДЕ: Детаљи тешке незгоде у Чачку, "поло" буквално “летео” 20 метара, повређена тројица младића! (ФОТО)

В. И.

06. 03. 2021. у 23:46

У СУБОТУ око 21 час догодила се тешка саобраћајна несрећа у Љубићу, у Улици црвене армије, односно на популарној Старој прузи. У незгоди су теже повреде задобиле три особе,

КОЛА СУ ПРЕЛЕТЕЛА ПРЕКО ОГРАДЕ: Детаљи тешке незгоде у Чачку, поло буквално “летео” 20 метара, повређена тројица младића! (ФОТО)

Фото: В. Илић

Како сазнајемо, ради се о младићима, који су одмах након несреће пребачени у Ургентни центар чачанске Опште болнице.

Према нашим сазнањима, до незгоде је дошло када је возило "волксваген поло" које се кретало из правца Чачка ка Коњевићима из за сада неутврђених разлога прешло у супротну траку. Возач је по свему судећи изгубио контролу над возилом, које је прво слетело у канал, потом ударило у бетонску цев, а онда завршило у дворишту које се налази уз ову саобраћајницу.

- Чули смо нагло кочење, а затим неколико јаких удараца, аутомобил се после удара у бетонску цев одбио и практично прелетео преко ограде која је висине око метар и по и улетео у двориште које је око 20 метара удаљено од места удара – испричао је један од очевидаца.

Како смо сазнали, ниједно друго возило није учествовало у несрећи, нити је било у близини када се удес догодио. Ватрогасне скипе морале су да из смрсканог “пола” извуку повређене младиће. Нико од надлежних у болници, у суботу вече није могао да нам да више информација о здравственом стању повређених, сем да се ради о тешким повредама и да се ради на дијагностиковању и збрињавању.

Фото: В. Илић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)