У АУТОМОБИЛУ КОД КИКИНДЕ ИЗГОРЕО ГИТАРИСТА: Пријатељи се опраштају од Петра - живот су му обележиле две велике трагедије (ФОТО)

Р.Ш.

05. 03. 2021. у 22:14

У КАНАЛУ дубоком око три метра, уз пут Кикинда - Руско Село данас је пронађено изгорело путничко возило марке „пежо 206“ и у њему угљенисан леш мушкарца.

У АУТОМОБИЛУ КОД КИКИНДЕ ИЗГОРЕО ГИТАРИСТА: Пријатељи се опраштају од Петра - живот су му обележиле две велике трагедије (ФОТО)

Фото: фејсбук страница УГ “Сувача дмео фест”

Иако полиција до вечерас није саопштила идентитет, пријатељи су преко друштвених мрежа саопштили да је страдао Петар Танацков (49), Кикинђанима познат као велики заљубљеник у музику, који је пре епидемије короне сваке среде са градским музичарима свирао гитару у једном популарном локалу.

- Нажалост, погинуо је наш другар, музичар, свирао је гитару, бубњеве и лепо је певао. Дружили смо се раније средом на живим свиракама. Имао је велику трагедију када му је пре пет година од тешке болести умро старији син. Онда га је стигла и друга несрећа, јер му је млађи син доживео тешку саобраћајну несрећу и још се није опоравио. Тешко је све то било подносити. Данас нам је стигла вест о трећој несрећи у тој породици. Ужасно – испричао је за “Новости” музичар који је често свирао са страдалим човеком.

Фото: фејсбук страница УГ “Сувача дмео фест”

Како смо већ објавили, Петар Танацков је живот изгубио на суров начин када је аутомобилом “пежо 206” слетео с коловоза  у канал, на путу Кикинда – Руско Село. Аутомобил се запалио, а у њему је полиција на увиђају пронашла и угљенисани леш возача.

Трагедија је откривена када је један грађанин око 13 сати обавестио полицију да је у каналу видео изгорели ауто. Претпоставља се да је возач, који је био сам у ауту, изгубио контролу над возилом, и са коловоза слетео у канал дубок око три метра у којем није било воде. Други детаљи ове несреће нису познати. Увиђај на лицу места обавили су припадници полиције и тужилаштва из Кикинде, које је наложило убдукцију леша.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)