НЕВЕРОВАТАН СЛУЧАЈ У НИШУ: Девојка пријавила момка за силовање, њен отац га избо ножем, а онда се удала за њега

Ј. Ћ.

01. 03. 2021. у 17:04

ПРЕД Вишим судом у Нишу из почетка се води поступак Н.Р. (24) из села Доње Међурово оптуженом да је девојку М. Н. са којом се забављао, силовао на нарочито свиреп и понижавајућ начин након чега га је њен отац избо ножем збо чега ће се и сам наћи пред судом.

НЕВЕРОВАТАН СЛУЧАЈ У НИШУ: Девојка пријавила момка за силовање, њен отац га избо ножем, а онда се удала за њега

Фото: Ј. Л.

Међутим, љубавна драма овде се није окончала, јер је Н.Р. уоркос свему запросио М. Н. која му је рекла судбоносно „Да“.

Она је на поновљеном суђењу које се води из почетка због измене једног од члана судског већа, све негирала и истакла да је оптужбе испричала у тренутку растројства, сазнаје наш лист. У међувремену, ово двоје младих ступили су у брак, потврдио је бранилац оптуженог Милан Петровић који је у понедељак затражио да суђење овога пута буде затворено за јавност, због чега су искључени представници медија који су морали да напусте судницу.

Међутим, пред судом ће се ускоро наћи и отац жртве Ч.Н. (50) из села Трупале, против којег је покренута истрага због тешких телесних повреда које је нанео њеном момку, згог тога што му је наводно силовао ћерку. Двадесетогодишња девојка је Н.Р. претходно пријавила за силовање, али је он дошао у кућу њеног оца који га је после краће расправе напао и убо ножем.

Како сазнајемо, његова ћерка се са њим забављала дуго, а почетком марта прошле године се и преселила код њега у Доњем Међурову. Недуго затим је, тврди наш извор, уследила свађа између њих двоје након чега је девојка наводно физички нападнута, а затим и силована. Чим је дошла кући, испричала је оцу шта јој се десило па су њеног момка пријавили полицији.

Он је дошао у Трупале и почео да лупа на врата бивше девојке тражећи да с њом разговара, али га они нису примили унатра. Њен отац је одмах позвао полицију, али је Н.Р. пре њиховог доласка стигао да развали балконска врата и уђе у кућу. Када је полиција стигла, затекла га је на поду са повредама када је установљено да се посвађао и потукао са оцем девојке који је током сукоба потегао нож због чега ће се и против њега водити поступак.

Како сазнајемо, гоњењу се неће придружити његов зет Н. Р.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)