СРАМНА ПЉАЧКА У НИШУ: Украо помоћ за децу оболелу од рака из апотеке, трагају за њим 7 дана

Ј. Ћ.

01. 03. 2021. у 13:46

СРАМНА ПЉАЧКА У НИШУ: Украо помоћ за децу оболелу од рака из апотеке, трагају за њим 7 дана

Фото: Фацебоок

ОСАМ дана након што је ноншалантно ушетао у једу нишку апотеку у насљеју Палилула и однео кутију са добровољним прилозима за децу оболелу од рака, полиција још трага за починиоцем.

Интензивно се ради на расветљавању овог случаја, кажу у полицији, а како се на снимку који је забележила камера у објекту види, у питању је мушка особа са наочарима и под маском која је најпре прошла поред апотеке, а затим се вратила и ушла.

У тренутку када је вероватно проценио да је радница накратко напустила пулт и отишла у другу просторију, он улази у локал, узима кутију са добровољним прилозима и излази напоље.

На додатном снимку, који је испод споменутог објављен у коментарима на “Фејсбуку”, види се да је само неколико минута раније, у 15.36, исти мушкарац ушао у апотеку и, док је стајао иза госпође која се налазила на каси, меркао кутију са новцем. Већ у 15.39 он се вратио по њу. Из апотеке у НИшу нису желели да говоре за медије, а сам снимак који данима кружи друштвеним мрежама, изазвао је гнев многих корисника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)