ВУЛИН О САСЛУШАЊУ КОКЕЗЕ: Министар полиције открио - имамо сумње у истинитост исказа, ево шта му је било понуђено

Новости онлине

28. 02. 2021. у 21:19

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин вечерас је прокоментарисао саслушање првог човека Фудбалског савеза Србије Славише Кокезе.

ВУЛИН О САСЛУШАЊУ КОКЕЗЕ: Министар полиције открио - имамо сумње у истинитост исказа, ево шта му је било понуђено

Фото: Принтсцреен

Он је у емисији Хит Твит рекао да је са Кокезом полиција разговарала на разне теме, и да постоје значајне сумње у истинитост његових одговора.

- Одбио је полиграф, што је занимљиво. Необично је да председник Вишег суда наговара Кокезу да не сарађује са полицијом. Било му је понуђено да се изјасни да ли хоће или неће да одговори на свако појединчано питање, и то је одбио - каже Вулин, па додаје:

- Господин Степановић, председник Вишег суда, је драг гост у многим амбасадама, и то је сумњиво. Има више слојева, а чињеница је да ми већ други пут имамо одбијање полиграфа. И Дијана Хркаловић је одбила, не знам који су њени мотиви.  

Вулин је рекао да су разбијене две најважније криминалне групе и за то је, додаје била потребна озбиљна логистика и озбиљан рад.

Како каже, полиција наставља са својим задацима и у врло кратком року видећемо још успеха у борби са организованим криминалом. Додаје да је Србија већ сада сигурнија за живот него што је била.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (25)