ДАВИД ЈЕ ВИОЛЕТУ УБО НОЖЕМ 49 ПУТА: Осуђен Србин у Немачкој због бруталног убиства, у стану била и њена трогодишња ћеркица

Novosti online

28. 02. 2021. у 18:48

ДАВИД ЈЕ ВИОЛЕТУ УБО НОЖЕМ 49 ПУТА: Осуђен Србин у Немачкој због бруталног убиства, у стану била и њена трогодишња ћеркица

Фото: Фацебоок

ДАВИД Г. осуђен у Немачкој јер је измасакрирао бившу партнерку Виолету Р. пред њеном трогодишњом ћерком

Давид Г. (25) из Србије осуђен је на доживотну робију у Немачкој јер је у јуну прошле године са 49 убода ножем убио Виолету Р. (38) док је у стану било њено трогодишње дете. Пре злочина детету је ставио слушалице на уши и пустио музику како не би било сведок ужаса, преносе немачки медији.

Унакажено тело несрећне жене пронађено је 15. јуна 2020. са бројним повредама. Обдукција је тада показала да су јој биле пресечене артерије, да је задобила 49 убода ножем, због чега је искрварила поред софе. Злочин је починио Србин Давид Г., са којим је била у емотивној вези и ког је желела да напусти.

Користио два ножа

- Сматрао је да је жена његово власништво и да мора да га слуша. Тврдио је да може да располаже женама како жели - рекао је судија приликом излагања пресуде.

Према пресуди, Давид је користио два ножа, будући да му се на првом који је користио оштрица поломила. Како се наводи, окидач за свирепи злочин било је то што је Виолета желела да га остави због везе са другим мушкарцем.

Случајно откривен

Давид Г. је на суђењу признао кривицу. - Био сам много љут. Волео сам Виолету и још увек је волим - рекао је осуђени. Подсетимо, полиција је женино тело случајно пронашла у њеном изнајмљеном стану у немачком Хагену. Полиција је дошла на адресу како би ухапсила Давида Г. јер је требало да буде изручен Србији, где је у одсуству осуђен на 12 година затвора због трговине људима.

- Након убиства, Давид Г. узео је жртвину ћерку и одвео је са собом. Искасапљену партнерку закључао је у стан, где је тело лежало недељу дана. Ухапшен је у стану у Изерлону, где је био са дететом и пријатељицом.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)