БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ ТРОЈИЦУ МЛАДИЋА: Саслушана осморица актера суботње туче у Новом Саду, свима одређен притвор

Љ.П.

24. 02. 2021. у 16:05

БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ ТРОЈИЦУ МЛАДИЋА: Саслушана осморица  актера суботње туче у Новом Саду, свима одређен притвор

Фото: Printscreen

У ВИШЕМ јавном тужилаштву у Новом Саду саслушана је осмочлана група осумњичена за тучу у Улици Лазе Телечког у којој су Д.М. из Вајске и Н.Ш. из Чуруга задобили тешке повреде, а М.П. лакше. Судија за претходни поступак је одредио притвор свој осморици.

Тројици осумњичених за покушај тешког убиства Л.М. В.С. и М.Б., притвор је одређен да боравком на слободи не би могли да утичу на сведоке, узнемирења јавности и бојазни да би боравком на слободи могли да понове кривично дело.

Преостала петорица С.В., М.М., Н.Д. М.М. и М.Б. сумњиче да су у групи починили кривично дело насилничко понашање, а њима је притвор одређен да не би могли да утичу на сведоке и због опасност од понављања кривичног дела.

Новосадски адвокат Радомир Мунижаба, бранилац Б.М., једног од петорице осумњичених за насилничко понашање, каже да се његов клијент у уторак сам предао полицији у његовом присуству. На саслушању се према Мунижабиним речима, изјаснио да не признаје кривично дело које му се ставља на терет, и да се и он осећао угрожено, и да није имао намеру да било кога повреди.

Подсећамо, крвава туча у центру Новог Сада догодила се у суботу око 18 часова у Улици Лазе Телечког, а немили догађај су забележиле камере видео-надзора у тој улици, а убрзо се на друштвеним мрежама појавио снимак. На њему се види како неколико младића напада момке који излазе из локала.

Један од нападнутих је добио тешке ударце. Младића су ударали песницама, а један га је борилачким захватом оборио на земљу. Док је непомично лећао, шутирали су га у главу и по телу, а на крају му прилази један од нападача и скаче му на главу.

Драган Михајловић, отац тешко повређеног Драгољуба Михајловића из Вајске, у разговору за "Новости" је рекао да његов син не познаје нападаче, и да је у суботу у так локал дошао са другарима на пиће, јер се нису дуго видели.

- Страшно ми је било када сам видео снимак, посебно онај призор када су га опколили и напали - казао је отац. - Када је пао на бетон изгубио је свест, али и поред тога наставили су да га ударају, а један му је чак скочио на главу.

ФОТО:

- антрфиле-

ДОКАЗНЕ РАДЊЕ

ВИШЕ јавно тужилаштво у Новом Саду донело је наредбу о спровођењу истраге против осморице осумњичених, и како наводе, хитно и детаљно ће предузети све доказне радње поводом овог догађаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)