КАПИ КРВИ НА БЕТОНУ, НОЖ У ТРАВИ: Сви детаљи језивог напада у Крушевцу, човек се бори за живот због паркинг места! (ФОТО/ВИДЕО)

С. Бабовић

23. 02. 2021. у 17:49

- С.В. је паркирао ауто ту скоро на углу Таковске и Шуматовачке улице, док је Н.Ј. у том тренутку пролазио пешке.Почели су да се свађају око тог паркинг места,па да се кошкају, физички, а онда је Н.Ј.извао нож “лепезу”, и посекао врат С. В, после чега је крв шикљала на све стране, било је ужасно - сведоче за “Новости” станари Шуматовачке улице где је око 15,30 дошло до крваве свађе између двојице Крушевљана.

КАПИ КРВИ НА БЕТОНУ, НОЖ У ТРАВИ: Сви детаљи језивог напада у Крушевцу, човек се бори за живот због паркинг места! (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: С. Бабовић

- Све се одиграло баш брзо. С.В. је имао довољно снаге да потражи помоћ у стоматолошкој ординацији на ћошку, а до болнице га је пребацио комшија.

Саговорници “Новости” наводе да је крви било доста, да му је рана тампонирана и да је тако у врло тешком стању,са вероватно пресеченом вратном артеријом у колима превежен до Одељења хирургије.

- Нико не може да верује шта се догодило, па то је свађа ни из чега, да човек тако страда због једног обичног паркирања - сведоче саговорници “Новости”.

Починилац Н.Ј, као што су “Новости” вће објавила ухапшен је одмах по покушају убиства, како се у овом тренутку квалификује кривично дело. На лицу места у току је увиђај, заменик јавног тужиоца. Истрагу Више јавно тужилаштво. Полиција обезбеђује цео потез око раскрснице, а Таковска улица је затворена за саобраћај.

У трави је остао нож, трагови крви свуда су на тротоару, чије слике такође доносимо са места где се одиграла трагедија. Према последњим информацијама “Новости”, С.В. је у операционој сали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

buki

23.02.2021. 23:52

@Zlatiborac - Odakle znate da je ubica Srbin, a čak i da jeste, zašto generalizujete? Znam mnooooogo Srba koji ni mrava ne bi zgazili, a i pripadnike drugih naroda, kojima je ništa lakše nego ubiti čoveka. Bilo bi poželjno da razmislite malo, pre nego što satanizujete čitav jedan narod.