ТАМАН ГА ПУСТИЛИ ИЗ ПРИТВОРА, ОН ОПЕТ ИЗА РЕШЕТАКА: Привођења у Кладову и Мајданпеку, возили под дејством наркотика, па одбили тестирање

С. М. Ј.

22. 02. 2021. у 18:40

ТАМАН ГА ПУСТИЛИ ИЗ ПРИТВОРА, ОН ОПЕТ ИЗА РЕШЕТАКА: Привођења у Кладову и Мајданпеку, возили под дејством наркотика, па одбили тестирање

Фото: Depositphotos

САОБРАЋАЈНА полиција је у Мајданпеку и Кладову, током викенда, искључила из саобраћаја двојицу возача, једног који је затечен да вози под дејством психоактивних супстанци и другог који је одбио овај тест.

Како сазнајемо у Полицијској управи у Бору у Мајданпеку је полиција 21. фебруара, зауставила тридесетосмогодишњег мушкарца у возилу “фијат браво”, за кога је утврђено да возилом управља под дејством психоактивних супстанци, заустављен је 21. фебруара у Мајданпеку у возилу „фијат браво“. Одређено му је задржавање до 12 сати, уз забрану управљања возилом у трајању од 24 часа.

Међутим, он је чим му је истекла мера задржавања наставио да вози, а како га је полиција поново затекла и наложила тестирање на присуство психоактивних супстанци, што је он одбио, поново је задржан до 12 сати.

У Кладову је патрола саобраћајне полиције затекла је тридесетосмогодишњег мушкарца који је управљао „аудијем“ и који је одбио да се тестира на присуство психоактивних супстанци.

И њему је одређено задржавање до 12 часова. Судија Прекршајног суда у Неготину осудио га је на новчану казну у висини од 100.000 динара и осам месеци забране управљања моторним возилом Б категорије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)