ЕКСКЛУЗИВНА ФОТОГРАФИЈА: Ово је коверта са митом због које је ухапшена председница Прекршајног суда у Краљеву

Н.Б.

17. 02. 2021. у 18:24

ПРИПАДНИЦИ УКП у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал привели су председницу Прекршајног суда у Краљеву.

ЕКСКЛУЗИВНА ФОТОГРАФИЈА: Ово је коверта са митом због које је ухапшена председница Прекршајног суда у Краљеву

Фото: Приватна архива

"Новости" су дошле у посед фотографије на којој се види коверта са новцем за који се сумња да је мито који је председница Прекршајног суда примила.

Фото: Приватна архива

Подсетимо, по налогу Тужилаштва за организовани криминал данас је ухапшена председница прекршајног суда у Краљеву судија Марија Б. због сумње да је примала мито како би доносила незаконите одлукЕКе у корист окривљених.

Поред ње ухапшени су и В.Л, В.Т, В.П. и Б.К.

Њих четворо се сумњиче да су, како саопштава тужилаштво, или посредовали у давању поклона у новцу или су новац предавали судији да би у оквиру својих службених овлашћења, у предметима у којима је била задужена или у предметима других судија овог суда, противзаконито доносила одлуке које су погодовале окривљенима.

Осумњичени се терете за кривична дела примање мита и давање мита.

Свима је одређено задржавање до 48 сати у ком року ће бити приведени у тужилаштво ради саслушања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)

Dr

17.02.2021. 21:36

Pa to svi rade.Tako funkcioniše pravosuđe.Uspesni advokati su u stvari oni koji umeju da daju mito sudijama.Ovde je prekršajni sud a kad je krivica ili apelacija još je veći novac u pitanju.Sve to ide u krug.Hapšenje jedne osobe je manje od kapi u moru.Kod nas zbog toga ubice nisu ubice ,nego se zamene pa bude nanogica,uspeo advokat da poveže sve.Ili npr kad si prevejan krimos a zena sudija apelacionog suda...zamislite to.

Bora

20.02.2021. 23:30

I moja sadašnja žena je pre 4 gpd izgubila spor oko podele zajedničke kuće prilikom razvoda sa bivšim mužem, u istom tom kraljevačkom sudu. Mito je bio 3000 australijskih dolara, što je njen muž javno rekao, i smejao joj se u lice. Mito je primila sudija Vesna Spasić. I šta sad, neko će kao da interveniše? Ma dajte ljudi živimo u Kolumbiji. Pravda? To ovde NE postoji.