НОВИ ДЕТАЉИ О „ПРОФЕСИОНАЛНОМ СНАЈПЕРИСТИ” ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Обучавао је Беливука да пуца, а ево за које га злочине и атентате сумњиче!

Novosti online

15. 02. 2021. у 23:57

НОВИНАР ТВ Пинк Младен Мијатовић гостовао је вечерас на ТВ Вести.

НОВИ ДЕТАЉИ О „ПРОФЕСИОНАЛНОМ СНАЈПЕРИСТИ” ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Обучавао је Беливука да пуца, а ево за које га злочине и атентате сумњиче!

Снимак Беливука са ветераном из БиХ

 Он је том приликом рекао да је држава донела одлуку да се обрачуна с мафијом, као и да се то доказало након хапшења криминалне групе Веље Невоље.

Мијатовић је истакао за ТВ Вести и како су Марко Миљковић и Вељко Беливук били десна рука Радоја Зицера, код ког су били пре хапшења.

- Држава је донела одлуку да се обрачуна с мафијом и то је доказала. У децембру је ухапшен Дарко Елез, у питању је један од највећих криминалаца у региону. Он је осумњичен за низ кривичних дела у Босни и Херцеговини, а постоји и сумња да је у нашој земљи извршио дела - рекао је Мијатовић. - Почетком фебруара ухапшена је група коју су предводили Марко Миљковић и Вељко Беливук. Њих двојица су били практично десна рука Радоја Зицера, он је вођа кавачког клана. Они су почетком године били у Црној Гори, управо код Зицера. Држава је донела одлуку да стане на пут озбиљно организованом криминалу.

Мијатовић је на ТВ Вести потврдио да је Небојша Јанковић обучавао Вељу Невољу пуцању из снајпера, као и да је код њега пронађено седам дугих цеви. За Јанковића је такође рекао да је индиректно учествовао у убиствима снајпером на гробљу у Сопоту, као и у затвору у Спужу, али и пуцњави на владику Јоаникија и контроверзног бизнисмена Миодрага Даке Давидовића у београдском хотелу "Краун плаза".

Иначе, Јанковић је бивши полицајац и припадник елитне јединице Војске Србије 63. падобранске бригаде.

Мијатовић је открио да је неколико опасних криминалаца побегло из Србије и уточиште пронашло у "земљи у којој се наши криминалци често крију", а поменуо је и "једну бившу функционерку МУП" као учесницу у злочинима.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)