ДРАМА У НИШКОМ СУДУ: Иконописац који је измасакрирао старицу покушао да се убије

Ј.Ћ.

12. 02. 2021. у 10:24

ВЛАДАН Граховац (27) из Рашке, иконописац оптужен да је августа 2019. године убио Јелицу Татаровски (82) у њеном стану на Булевару Зорана Ђинђића у Нишу, покушао је да изврши самоубиство данас по изласку из суднице.

ДРАМА У НИШКОМ СУДУ: Иконописац који је измасакрирао старицу покушао да се убије

Владан Граховац / Фото приватна архива

Како је наш новинар видео на лицу места када је излазио из суднице, Граховац се залетео из суднице и хтео да скочи са гилендера трећег спрата унутар зграде суда, али су га полицајци задржали.

Иначе, данас је у Нишу одржао завршно суђење. Вештак судске медицине, који је радио обдукцију покојне Јелице, изјаснио се о њеним повредама. Како је показао извештај, Јелица је била мучена сатима, а Граховац јој је наносио повреде чекићем и ножем.

Подсетимо, током суђења Граховац је признао злочин и навео да се каје, али се и правдао да има трауме из детињства, јер га је, наводно, отац физички и психички злостављао као и да га је сексуално злостављао породични пријатељ. Граховац је након хапшења био упућен у Специјалну затворску болницу у Београду, где је након вештачења утврђено да је "урачунљив и способан да учествује судском поступку".

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)