НОВИНАРУ ИЗ ПОЖАРЕВЦА ИЗ АУТА УКРАДЕН ЛАПТОП: Полицијска истрага у току - возило било паркирано испред дворишта његове породичне куће

Д.Н.

11. 02. 2021. у 14:57

ПОЖАРЕВАЧКОМ новинару Момчилу Вељковићу, у ноћи између 10. и 11. фебруара, украден је лаптоп из аута који је био паркиран испред дворишта његове породичне куће.

НОВИНАРУ ИЗ ПОЖАРЕВЦА ИЗ АУТА УКРАДЕН ЛАПТОП: Полицијска истрага у току - возило било паркирано испред дворишта његове породичне куће

Фото: Приватна архива

Иако је у ауту било још вредних ствари, ништа сем лаптопа није нестало. Осим тога, није извршено ни обијање аута, већ је крадљивац врата отворио декодирањем браве.

- Ујутру сам затекао ствари разбацане по седиштима и по поду аута, а ван њега били су бачени диктафон и бележница. Одмах сам назвао полицију и пријавио овај случај и сад чекам исход истраге – рекао је Вељковић.

Он ради као дописник за неке централне медије и за локалне портале, па сумња да и то може бити разлог ове пљачке. Можда га је неко њоме опоменуо за оно што је писао, или за нешто што тек планира да напише.

- Пратим друштвено-политичка збивања у граду и округу, али поштујем правило друге стране, тако да не знам кога је то до сада могло да наљути, да би ми се светио или ме упозоравао – каже Вељковић.

Он се нада да је ово дело неког крадљивца, а не опомена због новинарског посла, јер би то била далеко озбиљнија ствар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)