АЛЕКСАНДАР Миликић који је комбијем крајем јуна на пешачком прелазу усмртио Павла Станковића (17), осуђен је данас у Вишем суду на 3 године затвора.

Коментари (9)

Aca

10.02.2021. 11:13

Vozio pijan,preticao autobus pa ubio na pesackom prelazu decaka od 17 godina a sud pronasao olaksavajucu okolnost kajanja i osudio ga na 3 godine zatvora. Ja ne mogu da verujem da je istina ovo sto sam procitao.

Dragan Bgd

10.02.2021. 11:42

Znaci, po obicaju u Srbiji, zakon selektivno, kako za koga. Ne branim pocinioca ali ne mogu da se otmem utisku da bi bilo mnogo drugacije da mu je otac vlasnik televizije sa nf ili da je kum nekom iz vladajuce stranke. Ovo odavno nije pravna drzava, mozda i drzava uopste.

Bo86

10.02.2021. 11:59

Super!!! Tri godine za gaženhe pešaka,pod dejstvom alkohola,a u preticanju autobusa ispred pešačkog prelaza!!!! Verovatno bi ga ovaj "sudija" i oslobodio odgovornosti,a pregaženog pešaka okrivio,zbog prelaska ulice na obeleženom pešačkom prelazu,da ovaj nije bio pijan!!!

Vicentije

10.02.2021. 12:45

Sud je uzeo u obzir da je "preticao bus, ubio pesaka na pesackom I bio pijan", I odmerio tri godine. Da je samo ubio pesaka, verovatno bi bilo uslovno jedan mesec, mozda i saobracajni prekrsaj. Majko mila sta se radi ovde...

Milan

03.08.2021. 19:28

Stroga kazna... Treba advokat optuženog da se žali. I GSP zbog oštećenja autobusa. Evo meni da ubije neko dete, odmah se predajem i placacu doživotnu odstetu ubici, jer sam 100% kriv sto sam mu se radovao, sto sam ga odgajio, vaspitavao, skolovao, mazio i pazio 17 godina. Inače Belivuk, Miljkovic i ekipa... treba ih razumeti, tesko detinjstvo a bili su pod uticajem narkotika i alkohola kad su ucili mesarski zanat. Dodatna olaksavajuca okolnost je sto su se bavili likvidacijom drugih kriminalaca i sto su vodili racuna o ekologiji. Imaju i zaslugu sto su radili prihranjivanje ribe. S obzirom na sve, manje su krivi nego Haradinaj, tako da je realna kazna zabrana kandidovanja na političke funkcie godinu dana, a država da im isplati odštetu za duševnu patnju zbog prekomerne upotrbe sile od strane policije.