ЦРНА ЛИСТА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Ово су имена људи за којима се трага

Е. В. Н.

09. 02. 2021. у 08:03

ОСИМ навијача Звезде Здравка Радојевића, "Пинк Пантера" Милана Љепоје и навијача Партизана Горана Величковића Гоксија, за које се сумња да су жртве новог криминалног клана окупљеног око Вељка Беливука и Марка Миљковића, начелнк Управе криминалистичке полиције МУП Србије Богдан Пушић обелоданио је још девет имена особа које се воде као нестале. Истрага ће показати да ли су и они отети, а можда и убијени.

ЦРНА ЛИСТА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Ово су имена људи за којима се трага

FOTO: Ata images

На списку се налазе имена Страхиње Марковића (22), Јове Кецмана (51), Лазара Вукићевића (31), Вукашина Кошовића (21), Филипа Марјановића (23), Лазара Илића (25), Љубомира Лаиновића (25), Дариа Ђорђевића (23), Александра Григоријевића (42) и Горана Михајловића (23).

- Сумња се да нико од поменутих деветорице мушкараца није жив. Мада, засад нема и доказа о томе - рекао је Пушић.

Фитнес тренер Јово Кецман нестао је у септембру прошле године. Његова породица тврди да се он никада није бавио криминалним радњама, мрзео је алкохол и дроге, није имао непријатеље нити му је ико претио. Отац Миле рекао је раније новинарима да је његов син у тренутку нестанка код себе имао позамашну своту новца. Телефон је оставио код куће и од 24. септембра прошле године више се нико са њим није чуо. У једном тренутку породица је помишљала и да Јово можда отишао у иностранство да се одмори, али како је време пролазило, ова претпоставка је потпуно искључена.

Нигде нема ни Страхиње Марковића, за којим породица трага већ дуже време, а осим полиције, помоћ је тражила и преко медија.

- Нема коме се нисмо обратили за помоћ, све у нади да ћемо сазнати где је Страхиња. Али, до данас, ништа. Чекамо и даље - каже Страхињина мајка Гордана Марковић.

Међу несталима са списка је и име Лазара Вукићевића, навијача Црвене звезде, који је наводно, средином октобра прошле године, последњи пут лоциран на Бановом брду, и од тада му се губи сваки траг. Сумњало се да је отет, али сада се не искључује могућност и да је над њим почињен злочин.

Иначе, Вукићевић је у октобру 2019. године избегао смрт на Врачару, у близини куће, када му је испод аутомобила "порше" постављено око килограм пластичног експлозива, а детонација је била изазвана даљинским управљачем. Тада, срећом, није било жртава. Познато је и да је Вукићевић имао сукоб испред једног престоничког локала, који је кулминирао тучом и пуцњавом, због чега је и ухапшен, али је избегавао у полицији да исприча шта се заиста догодило.

ИЛИЋ УХАПШЕН У ЦРНОЈ ГОРИ

СРЕДИНОМ јануара, у Црној Гори је ухапшен Лазар Илић из Краљева, чији је отац прошле године пријавио његов нестанак, мислећи "да му се десило оно најгоре". Међутим, он је идентификован и ухапшен у Будви због сумње да је спремао убиство једног мештанина, док га српска полиција сумњичи да је у октобру прошле године убио Александра Шарца, у гаражи тржног центра "Ушће".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Rajko

10.02.2021. 17:56

Pazlivo pratim sve komentare o mafiji Belivuka i pojedinih radnika policije, Moj zakljucak je da jos uvek vlada u srbiji ( znas li ko sam ja).Dragi g.predsednice i sve vlasti u Srbiji udruzite se i unistite to zlo i korov Srbije i vratite narodu slobodu i sigurnost zivljenja kao sto smo nekad imali.Verujem u vas i puno srece i uspeha.