ВОЛЕО ДА СЕ ПОЈАВЉУЈЕ СА АУТОМАТОМ: До детаља описан полицијски службеник који је уклањао Вељине крваве трагове

Е. В. Н.

08. 02. 2021. у 08:10

ОПЕРАТИВЦИ криминалистичке полиције, током предистраге свих недела криминалне групе Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља и Марка Миљковића, на прагу су да, поред три убиства, расветле отмицу и нестанак Лазара Вукићевића.

ВОЛЕО ДА СЕ ПОЈАВЉУЈЕ СА АУТОМАТОМ: До детаља описан полицијски службеник који је уклањао Вељине крваве трагове

Фото: Д. Миловановић/Принтсцреен

Како "Новости" сазнају, међу осумњиченима би могао да се нађе и бивши високи службеник МУП Србије, који је помагао у уклањању трагова.

До битних доказа полицијске инспекторе су одвели снимци надзорних камера, али и сведочења осумњичених, који су се у овој великој акцији хапшења чланова организоване криминалне групе, нашли иза решетака. Неки од њих били су спремни да проговоре.

Како је навео извор "Новости", неки од осумњичених, који су били који су били сведоци кривичних дела, детаљно су описали тог полицајца, који је волео да се појављује са аутоматом.

- Имамо сведочења, а анализирамо и снимке. Нико неће бити изузет од правде, па макар и да се крије иза маске државног службеника - открио је наш извор.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да је "без сваке сумње доказано да су припадници организоване криминалне групе, коју су предводили Вељко Беливук и Марко Миљковић, вршили најтежа кривична дела и да ће након њиховог хапшења бити расветљени многи нестанци људи, за која ће, вероватно, моћи да се констатује да су у питању убиства".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)