НОВИ СНИМАК О УБИСТВУ ЉЕПОЈЕ: Члан групе Веље Невоље јавља да је рат завршен!

Novosti online

07. 02. 2021. у 21:30

НА ТВ Пинк емитовани су прислушкивани разговори групе Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља осумњиченог да је вођа организоване криминалне групе која се терети за тешка кривична дела.

НОВИ СНИМАК О УБИСТВУ ЉЕПОЈЕ: Члан групе Веље Невоље јавља да је рат завршен!

Фото: АТА имагес/МУП.рс

На другом емитованом снимку се чује како Марко Андрић Кузман говори члановима Љепојине групе да је рат завршен, после ликвидације Милана Љепоје.

- Jа им кажем, здрави брате, ми тебе не угрожавамо на било који начин нећемо да се мешамо у посао ни теби ни вама. Замолио бих брате и тебе и све вас да гледате ваша посла и да се не мешате у ствари које се вас не тичу - чује се на снимку.

У наредном снимку Кузма преноси извештај разговора Вељи Невољи.

- Ма ништа алармантно брате, она с*са Миланче из Ниша, он је као вођа Пинк Пантетра, нећу да ширим даље. Само што пре да пуцам, он има идеју да буде главни у Нишу.

Претходно, емитован је разговор у ком један од припадника криминалне групе, Марко Андрић Кузман, чита поруке Веље Невоље са скремблованог телефона.

Из порука је лако закључити да је реч о плану за ликвидацију некадашњег припадника банде "Пинк Пантери" Милана Љепоје.

- Морам да ти пренесем, да будеш упознат. Она с*са Манце из Ништа, јел га виђаш? Он је главни као Пинк Пантер, јел га знаш? Ја кажем: "А, не виђам га". Нећу да ширим брате без бриге, само што пре да пуцам. Добро. Ја кажем: "Нећу да ширим без бриге, брате, само реци шта треба, ту сам". Добро, пошто се распитује за тебе, дошао је на генијалну идеју да ће он да буде главни у Нишу и окупља неке момке пи*кетине. И један од тих пи*ки ми је прено да се распитује за тебе, да ви држите доле Ниш, али да сте све најгоре и да ће да вас реши и онда он преузима град. Па да видимо шта ћемо с њим, где да га одеремо, па нека скупља кога хоће, али на оном свету. И ја му кажем: Види, овако ја не знам, ни он како изгледа, али повезан је са Црногорцима, нема с чиме друго, мада су у овом граду сви повезани са оном другом страном Црногораца. Колико ја знам живи на Дедињу у Београду. Смрад, дебил, у 40 година истриповао да буде кримос, ја му напишем: Па он је с оним Пинк Пантерима из Ниша, они овде све држе буквално. Хвала ти на информацији, припазићу се свакако, али да знаш да задњих година живи на Дедињу са женом, а овде у Нишу има јаку екипу, наравно у финансијском смислу, а овако их окачим на к*рац. Видећемо кад дође до летења фрижидера колико су јаки, нисмо им ми оне жене из златаре. Па да шаљем неког да не размишљамо. Чим он тако најављује значи да је он озбиљан  - чује се у снимку.

Божидар Спасић је рекао да је успех када џепароши ухапсе, а не овакви мафијаши.

- Ово су биле јако добро организоване групе. Ако је Земунски клан био убилачки клан, овај је много опаснији. Они су врбовали клинце на трибинама, ово је било систематско - истакао је Спасић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)