ВЕЉА НЕВОЉА САСЛУШАН У ЦРНОЈ ГОРИ: Ево шта је рекао истражитељима у Специјалном тужилаштву

Новости онлине

27. 01. 2021. у 22:34

ЈЕДАН од вођа навијача “Партизана” Вељко Беливук, познатији као Веља Невоља, саслушан је данас у Специјалном тужилаштву у Подгорици. Након што буде саслушан и Марко Миљковић Маре моћи ће да напусте Црну Гору.

ВЕЉА НЕВОЉА САСЛУШАН У ЦРНОЈ ГОРИ: Ево шта је рекао истражитељима у Специјалном тужилаштву

Фото: Н. Фифић

Он је дао изјаву у склопу истраге која се води због покушаја његове ликвидације у згради Аеродрома у Тивту.

Како се сазнаје он је саопштио истражитељима да не зна шта би могао бити мотив напада на њега као и да не познаје осумњичене, а да је у Црну Гору дошао у приватну посету.

Тивћанин Радован Станишић, који је сумњичен за пљачку банке, један је од осумњичених за припремање ликвидације Вељка Беливука, званог Веља Невоља, једног од вођа навијача “Партизана”. Осим Станишића ухапшени су Миле Јовановић и још три особе.

Станишић је један од актера пљачке пословнице банке у Његошевој улици у центру Тивта пре неколико година из које су однели плен од 106 хиљада евра. Један од вођа навијача “Партизана” Вељко Беливук, познатији као Веља Невоља, требао је да буде убијен у згради Аеродрома у Тивту.

Полиција и СДТ проверавају да ли је на мети криминалне групе из Котора био још неко осим Беливука.

Беливук је у Црну Гору дошао прошле недеље, а у понедељак га је полиција зауставила у Котору јер је био у друштву Радоја Звицера и Београђанина Марка Миљковића, али је одмах пуштен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)