ДРАГАНА ЗАКЛАО ПРОВАЛНИК? Убијени мушкарац из Малог Мокрог Луга имао убодне ране по врату и раменима, покривен јастуком по глави

Г. НОВАКОВИЋ

26. 01. 2021. у 20:32

БЕЖИВОТНО тело Драгана В. (60) пронађено је у уторак ујутру у кући у Пештерској улици на Звездари, у насељу Мали Мокри Луг. Како се сумња, њега је највероватније убио провалник, а полиција интензивно трага за починиоцем и покушава да расветли све околности и мотиве овог свирепог злочина.

ДРАГАНА ЗАКЛАО ПРОВАЛНИК? Убијени мушкарац из Малог Мокрог Луга имао убодне ране по врату и раменима, покривен јастуком по глави

Фото: М.Анђела

Како су нам потврдили у Министарству унутрашњих послова, они су од комшија, који станују на првом спрату Драганове куће, у четири сата ујутру, добили пријаву да је провалник ушао у кућу. Патрола је брзо стигла, али су у приземљу затекли језив призор.

Према незваничним инфорамцијама, Драган В. затечен је у кревету, у локви крви. У пределу врата и рамена убоден је неколико пута оштрим предметом, и био је покривен јастуком преко главе и ћебетом. Због тога се претпоставља да је убица најпре покушао Драгана да угуши, а затим је користио нож или неки други оштар предмет да би га усмртио. Починилац злочина побегао је из куће, и полиција ради на његовој идентификацији. Наводно, убица је ушао кроз прозор.

Како смо сазнали од комшија, који станују неколико кућа даље, Драган се са породицом доселио у Пештерску улицу пре неколико година. Родом је из Ваљева, и радио је на коповима у Колубари.

- Живео је са супругом и синчићем, мислим да дечак још није пошао у школу - каже један од комшија. - Увек се играо са другом децом у улици. И он је био пристојан, увек се јављао кад се сретнемо, мало поразговарамо. Међутим, жену и дете нисмо видели неко време.

Комшије кажу да су станари чули Драгана да виче и дозива у помоћ, али су се уплашили да сиђу, па су одмах позвали полицију. Међутим, за несрећног човека није било спаса. Како се могло чути, суседи слуте да је мотив језивог злочина користољубље.

ИЗ МЕДИЈА САЗНАЛИ ЗА ЗЛОЧИН

ПОЛИЦИЈСКИ увиђај трајао је у уторак сатима. Инспектори су обилазили околину, а екипа форензике стигла је на место злочина око девет часова. Како нам је рекао један од комшија, чија кућа има директан поглед на дом убијеног Драгана, за убиство је чуо из медија, и тек када је видео полицијске патроле схватио је да се злочин догодио у комшилуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)