БОСИЉКА (79) НИЈЕ МОГЛА ДА ПОБЕГНЕ ОД ПЛАМЕНА: Детаљи стравичног пожара у Љигу у ком је страдала жена

Б.П.

25. 01. 2021. у 14:29

У СЕЛУ Гукош код Љига, од опекотина је преминула Босиљка М. (79), након пожара који је у недељу око 15,30 часова избио у њеној кући у којој је сама живела. Пламен је, наводно, појавио на инсталацијама на њеним инвалидским колицима чији се мотор покреће електричним акумулатором, али ће дефинитивни узрок пожара утврдити истрага.

БОСИЉКА (79) НИЈЕ МОГЛА ДА ПОБЕГНЕ ОД ПЛАМЕНА: Детаљи стравичног пожара у Љигу у ком је страдала жена

Петар Милошевић

Босиљка се, сазнајемо, у својој породичној кући кретала искључиво помоћу инвалидских колица. О њој је бринула ћерка која живи у Љигу, свакодневно је обилазила мајку и пружала јој сву неопходну помоћ и негу.

Према првим резултатима истраге, незванично сазнајемо, запалио се наслон инвалидских колица, од чега је несрећна старица задобила тешке опекотине по телу, од којих је преминула. Највероватније, сазнајемо незванично, пламен је избио у електричном мотору инвалидских колица. Нису уочене никакве сумњиве околности, нити има елемената кривичног дела.

- Нисмо ни слутили шта се страшно десило, док одједном пред Босиљкину кућу није стигло ватрогасно возило из Љига – кажу житељи Гукоша.

- Тада смо сазнали да је Босиљка страдала у пожару који је избио. То је смрт у најтежим мукама, јер није могла да побегне од пламена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)