ШЕШЕЉ О АЛЕКСИЋУ: Има нешто манијакално у Мики, један снимак то доказује (ВИДЕО)

Novosti online

24. 01. 2021. у 21:16

СЛУЧАЈ „Мика Алексић“ је тема која данима потреса српску јавност, а лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ рекао је како посматра целу ту ситуацију.

ШЕШЕЉ О АЛЕКСИЋУ: Има нешто манијакално у Мики, један снимак то доказује (ВИДЕО)

Фото: В. Данилов/Новости архива

Подсетимо, неколико девојака, од којих су неке малолетне, пријавило је полицији да их је наводно силовао и сексуално узнемиравао Мирослав Мика Алексић, чувени власник школе глуме „Ствар срца“.СлучајЈедна од њих је реномирана млада глумица Милена Радуловић (26), а пријави се придружила и њена колегиница Ива Илинчић (24). Обе су га пријавиле за дела која су се догодила када су обе биле малолетне.

Лидер Српске радикалне странке рекао је да је силовање после 9 година веома тешко доказати.

- Он каже да није, док ове жене, свака појединачно, кажу да јесте. Не може суд сабирати њихове изјаве. Мислим, шта ја знам. Ако је то тачно, ја бих га онда најстроже осудио, али у кампањи нећу да учествујем - изјавио је др Шешељ.

Председник СРС је рекао да за њега није чуо да постоји све док није избила афера.

- Има нешто манијакално у њему и то се види по оном снимку у односу према малом дечаку од 8-9 година, где га он пита: „Јеси ли ти глуп?“, а мали на лицу места показује да је далеко интелигентнији од Алексића. Каже он: „Јесам глуп, али мало сам глуп, нисам пуно глуп.“ То је врхунска интелигенција малог детета. Он га је ту поразио, у земљу га је закуцао, а Алексић то можда није ни схватио - поентира Шешељ.

Лидер СРС-а је истакао да постоје медицински докази силовања, а како ће то изгледати у овом случају, не може да тврди.

- Постоје медицински докази силовања, то знају сви који су проучавали судску медицину. Ако је дошло до нежељене пенетрације, постоје огреботине. Код силовања, ако се не нађе сперма, каже се да је покушај силовања, а ако се нађе, онда је силовање завршено. Постоје ту разне финесе. Тешко је то доказати после толико година - објаснио је Шешељ.

Нагласио је да је случај превише компликован и да се зато не би у то мешао.

- Немојте да помислите да бих на било који начин да браним Алексића. Хоћу само да вам ставим до знања колико је то тежак судски процес - закључио је Шешељ.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)