МУП: Постоје докази, Вучић и његова породица нелегално прислушкивани

Новости онлине

20. 01. 2021. у 14:07

ПО налогу Тужилаштва за организовани криминал, Радна група Министарства унутрашњих послова, која је образована решењем министра унутрашњих послова Александра Вулина, до сада је саслушала велики број лица и прикупила доказе који указују да су председник Републике Србије Александар Вучић и чланови његове породице нелегално прислушкивани.

МУП: Постоје докази, Вучић и његова породица нелегално прислушкивани

Фото: Д. Миловановић

У складу са чланом 27 став 2 Закона о организацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, тероризма и корупције саопштавамо да су обавештења примљена од лица за које се основано сумња да су повезани са случајем прислушкивања председника Вучића и чланова његове породице достављена на даљу надлежност Тужилаштву за организовани криминал.

Радна група Министарства унутрашњих послова наставља рад по захтеву Тужилаштва за организовани криминал.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин је изјавио да је о досадашњим резултатима предистражног поступка детаљно упознао председника Србије Александра Вучића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (48)

Miki Zg

20.01.2021. 17:33

Imamo policiju ,tužilaštvo ,sud i kraj priče .Kako se može god.i pol prisluškivati prvoga čovjeka države ,tko je to radio ,radio je za strane službe ,a u Srbiji to su CIA ,SOA ,BND ,ima ih oko 40 .

disident Dimitrijevic Boris

21.01.2021. 05:15

da se formira dravna komisija da ispita i sadrzinu razgovora i osnove za nadzor nad komunikacijom . Mada licno mislim da predsedniku ne treba nadzirati komunikaciju da bi mogao da bude van svake kontrole ,kako ustavne tako i zakonske