ЈОШ ДВЕ ДЕВОЈКЕ ПРИЈАВИЛЕ МИКУ АЛЕКСИЋА: Сара Зељковић се огласила на Инстаграму - "Управо долазим из полиције где сам званично дала изјаву"

Новости онлајн

17. 01. 2021. у 16:44

НАКОН глумице Милене Радуловић која је иступила у јавност и изнела све детаље о злостављају од стране редитеља Мирослава Мике Алексића, у полицијску станицу су данас изјаву, о овом случају, дале још две девојке.

ЈОШ ДВЕ ДЕВОЈКЕ ПРИЈАВИЛЕ МИКУ АЛЕКСИЋА: Сара Зељковић се огласила на Инстаграму - Управо долазим из полиције где сам званично дала изјаву

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Сара Зељковић, која је била ученица, у школи глуме код Мике Алексића, данас је у полицијској станици дала изјаву о случају злостављања. Са њом је била још једна девојка која је желела да остане анонимна.

- Јако је важно да истакнем да је моја изјава својевољно дата јавно и да су медији са мојих мрежа преузели изјаву и објавили је.

- Уколико дате изјаву полицији, можете бити сигурни да ће она остати анонимна уколико то желите. Тим путем желим да позовем све девојке које имају било какво искуство сексуалног злостављања од стране Мике Алексића да ми се обрате и да ћу их повезати са сјајним људима из полиције који раде на овом случају. Ово је важно да назначим, како се не би довело случајно у питање процедура полиције која је врло професионално, педантно урађена и која гарантује анонимност. Управо долазим из полиције где сам званично дала изјаву са још једном девојком чија ће прича остати анонимна - написала је Зељковићева у објави.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Иначе, Сарин први пост, везан за овај случај, био је када је синоћ на друштвене мреже изнела све детаље непријатног искуства током похађања школе глуме код Алексића.

Више о томе прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ!

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)

Pajse

17.01.2021. 18:46

Žrtve seksualnog zlostavljanja su najstigmatizovanije. Mit o sramoti cele parodice je narativ. Zavet ćutanja o “prljavštini” kojoj se svedočilo je armatura zlodela. Mitovi o ženstvenosti kao pokornosti, poslušnosti i receptivnosti su modus operandi. Otvorite oči