"ПРЕМЛАД СИ ДА ОДЕШ": Породица и пријатељи се опраштају од убијеног Милана, фотографије срећнијих времена сламају срца

Novosti online

16. 01. 2021. у 09:27

ЗАШТО је свет најокрутнији према најфинијим људима? Милан је био сјајно дете чији је живот узет прерано.

ПРЕМЛАД СИ ДА ОДЕШ: Породица и пријатељи се опраштају од убијеног Милана, фотографије срећнијих времена сламају срца

Фото: Принтскрин

- Недостајаће ми наши разговори у Јелениној кухињи до ситних ноћних сати. Твоје шале, твоје приче и ненадмашна доброта. Твој осмех био је твој заштитни знак, био је заразан и мохао је да се види миљама далеко. Угледао сам се на тебе, не зато што си био виши од мене него зато што је твоја несебичност била за дивљење. Са 25 година био си премлад да одеш али оне које си додирнуо својим постојањем памтиће то читавог живота. Драго ми је што сам ја једна од тих срећних душа - гласе потресне речи Тајлера Хигинса, којима се на Фејсбуку опростио од свог друга Милана Лончара (25), младића српског порекла мучки убијеног насред улице док је шетао свог пса.

На фотографији која је осванула на свим насловним странама тамошње штампе  види се његова уплакана и неутешна сестра Јелена која у рукама држи псића Руа ког је Милан кобне вечери, као и сваке друге, шетао само улицу даље од оне у којој је становао, а у којој је погинуо без икаквог смисла  и разлога.

- Био је најдивнији човек на читавом свету. Ово тако нема смисла - рекла је неутешна Јелена, дипломац на истом локалном Темплејт универзитету на којем се за инжењера школовао и њен брат. 

Речи туге и неверице понављала је и мајка Ејми која се у сузама питала зашто зашто су без икаквог разлога и смисла убили Милана, зашто су јој узели њеног сина који је тек почео да живи... 

На Фејсбук страници Миланове сестре Јелене њихови амерички пријатељи целу ноћ су се потресним речима туге опраштали од Милана и његовог осмеха за који сви листом кажу да је био непоновљив и његов заштитни знак.

Неутешна сестра Јелена дан после братовљеве смрти објавила је и заједничку слику из детињства која слама срца...

Миланова и Јеленина мајка Ејми поставила је на свој Фејсбук ове фотографије у знак сећања на изгубљеног сина...

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)